yav belliki konuya aşinasın neden rick grimesa yazdırdın
Vallahi aşina değilim. yeni bir videoda gördüm ve Kürtlere karşı Irkçılık olduğunu görünce hemen konuyu açtım. Beni bilen bilir kim Irkçılığa uğrarsa ses çıkarırım.yav belliki konuya aşinasın neden rick grimesa yazdırdın
Açıklama için Teşekkürler Rick Gmires. Herzamanki gibi Kürt düşmanları şaşırtmadı maçlarda çevik kuvvet kalkanlarının arkasında saklanmayı iyi bilirler.16 Aralık 2025’te oynanan Somaspor–Bursaspor maçında bir grup taraftarın, siyasetçi Dem Parti'li Leyla Zana’yı hedef alan küfürlü tezahüratları ile başladı.
Sosyal medya platformlarında Bursaspor'un yanında olduğunu göstermek isteyenler Uludağ Gazoz'lu akım başlattı. Siyasi parti liderlerininde dahil olduğu akıma, ülke genelinde bir çok dost kulübün taraftarları da dahil oldu. Uludağ Gazoz'lu akım sonrası Bursa'nın köklü içecek firması Erbak Uludağ A.Ş'nin satışlarında ciddi bir artış yaşandığı tahmin ediliyor. Atılan küfürlü sloganlar sonrası başta amedspor olmak üzere bazı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi kulüplerinden art arda kınama mesajları yayınlandı.
Kısacası amedsporlular Uludağ Gazoz'u boykot listesine alıp paylaşırken karşı atak olarak Uludağ Gazoz daha çok satarak stokları yetmedi.
Bölgemdeki yaşayan insanlara karşı garçekleştirilen Bu Irkçı Davranışları veya Saldırıları Wowturkey Diyarbakır İl Temsilciliği Olarak bende Kınıyorum.16 Aralık 2025’te oynanan Somaspor–Bursaspor maçında bir grup taraftarın, siyasetçi Dem Parti'li Leyla Zana’yı hedef alan küfürlü tezahüratları ile başladı.
Sosyal medya platformlarında Bursaspor'un yanında olduğunu göstermek isteyenler Uludağ Gazoz'lu akım başlattı. Siyasi parti liderlerininde dahil olduğu akıma, ülke genelinde bir çok dost kulübün taraftarları da dahil oldu. Uludağ Gazoz'lu akım sonrası Bursa'nın köklü içecek firması Erbak Uludağ A.Ş'nin satışlarında ciddi bir artış yaşandığı tahmin ediliyor. Atılan küfürlü sloganlar sonrası başta amedspor olmak üzere bazı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi kulüplerinden art arda kınama mesajları yayınlandı.
Kısacası amedsporlular Uludağ Gazoz'u boykot listesine alıp paylaşırken karşı atak olarak Uludağ Gazoz daha çok satarak stokları yetmedi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.