Arkadaşlar bu konuda olmayan ulaşımlardan zamlar sizde kendi şehrinizde memleketlerinde yazın
İstanbul ile neredeyse aynı fiyata gelmiş Tekirdağ. Bence gereksiz pahalı
Arkadaşlar bu konuda olmayan ulaşımlardan zamlar sizde kendi şehrinizde memleketlerinde yazın
Aynen öyle ya ulaşım zamları atacaksınız onlara da söyleyin bu konu da atsınlar 81 ilinde yaşayan konumlarda da yazsınlar bu forumu daİstanbul ile neredeyse aynı fiyata gelmiş Tekirdağ. Bence gereksiz pahalı
Ne dediğinizi anlayamadım. Bilinç akışı şeklinde yazmamanızı tavsiye ederimAynen öyle ya ulaşım zamları atacaksınız onlara da söyleyin bu konu da atsınlar 81 ilinde yaşayan konumlarda da yazsınlar bu forumu da
Zam bu zam ulaşım zamları bu konumuz 81 ilin tamamı ulaşım zamları bak formun ismini açıklamasınıNe dediğinizi anlayamadım. Bilinç akışı şeklinde yazmamanızı tavsiye ederim
Sakin olun anladım en zam bu konuZam bu zam ulaşım zamları bu konumuz 81 ilin tamamı ulaşım zamları bak formun ismini açıklamasını
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.