Ata Bey
Paylaşımcı Üye
Tsw istiyorum ama çok gb ve İzmirde merkezi bir yerde olmama rağmen fiber yokHiç oynadınız mı bilmem ama ulaşım derken sırf otobüs değil
Train Sim World 4
Mini Metro
İkisi de oynadım,ikisi de güzel
Tsw istiyorum ama çok gb ve İzmirde merkezi bir yerde olmama rağmen fiber yokHiç oynadınız mı bilmem ama ulaşım derken sırf otobüs değil
Train Sim World 4
Mini Metro
İkisi de oynadım,ikisi de güzel
Pts?Pts'de de gidip hatların numara-güzergah yazardım ben de (168'i yaptıgım ve kırda metrobüsle çalıştırdıgımı az çok hatırlarım
ben karlı dağda 268 sürdüğümü hatırlıyorumPts'de de gidip hatların numara-güzergah yazardım ben de (168'i yaptıgım ve kırda metrobüsle çalıştırdıgımı az çok hatırlarım
Bus Simülatör 21 bana çok karışık geldiBus Simulator 21 güzel ama iki harita var sadece. Hatları oyundaki hazır durakları seçerek oluşturuyoruz. Man Lion's City, Mercedes Benz Citaro ve Scania, Volvo gibi güzel otobüsler var. Sevmediğim yönü durakları seçerek oluşturulan rotaların duraklar alakasız yerlerde olduğu için otobüsü çok dolaştırmak zorunda kalması.
Public Transport Simulator(Hem mobil hem pc'de çalışır)
Ya Güney Amerika'da 42 süren bana ne demeli?ben karlı dağda 268 sürdüğümü hatırlıyorum
Angel Shores haritası çok karışık ama Seaside Valley o kadar karışık değil. Bu yüzden Seaside Valley'de hat oluşturup oynamayı daha çok seviyorum.Bus Simülatör 21 bana çok karışık geldi
o haritada körüklü sürmesi ayrı zevkli oluyorYa Güney Amerika'da 42 süren bana ne demeli?
Bus Simulator 18 var ama oda Max 4 kişi diye biliyorum. Bus Simulator 21 kaç kişi bilmiyorum.Böyle multiplayer var mı OMSİ 2 gibi wowturkey ahalisi olarak topluca girip roleplay yaparız
Ets2'de konvoy oluşturabiliyoruz,lakin konvoylar maksimum 8 kişilik.Bus Simulator 18 var ama oda Max 4 kişi diye biliyorum. Bus Simulator 21 kaç kişi bilmiyorum.
oynayacak bilgisiyarım olsa. PC GTA 5 Açtı Çöktü. ETS2 Açtı donuyor ve kasıyordu. Bus Simulator 18 Açtı Kastı. Roblox açılıyordu bir oda erişime engellendi. Şuan Bu Forumda günde neredeyse 12 saat aktifim canım sıkılmasından iyidir.Ets2'de konvoy oluşturabiliyoruz,lakin konvoylar maksimum 8 kişilik.
Balkan dlcsini de kapıp gelirseniz sıla yolu yaparız ha. 2 senelik şoför kadar tecbürem vardır oyunda
oynayacak bilgisiyarım olsa. PC GTA 5 Açtı Çöktü. ETS2 Açtı donuyor ve kasıyordu. Bus Simulator 18 Açtı Kastı. Roblox açılıyordu bir oda erişime engellendi. Şuan Bu Forumda günde neredeyse 12 saat aktifim canım sıkılmasından iyidir.![]()
Bus Sim 21'in haritası 18'dekine benziyor. benim bildiğim kadarıyla o yazılarıda değiştirebiliyorsunuz Bus Simulator 18'de hem hattın yazısı hemde numarası değişiyordu.Bus Simulator 21'de 510 benzeri bir hat. Sırf bu yüzden numarasına 510 verdim. Astra Park ve Kerststadt'ı çevre yolundan bağlıyor Gaziemir ile Balçova gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 70703
Ekli dosyayı görüntüle 70704
Evet 21'de de var hattın adını istediğim gibi değiştirebiliyorum. Harita aynı hem 18 hem 21 oynadım.Bus Sim 21'in haritası 18'dekine benziyor. benim bildiğim kadarıyla o yazılarıda değiştirebiliyorsunuz Bus Simulator 18'de hem hattın yazısı hemde numarası değişiyordu.
Örneğin 510 | Gaziemir - Balçova - .... vb
Bus Sim 18'de yapabiliyorsun 21'dede olması lazım
buna benzer amerikada olan otobüslerden birtanesi Türkiyede yok.konudan az ayrı olarak bu otobüs modelinin gerçek modelini bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 70731
Sizin kaçtane otobüsünüz vardı hocam.Bus Simulator 18'den zamanından kalma ssler. İETT, EGO ve Eshot modlarını kurmuştum atölyeden
Ekli dosyayı görüntüle 70734
Ekli dosyayı görüntüle 70735
Ekli dosyayı görüntüle 70736
Ekli dosyayı görüntüle 70737
Ekli dosyayı görüntüle 70738
Ekli dosyayı görüntüle 70739