Tema düzenleyici

Ulaşım/Taşımacılık Vb. Kategoride Sevdiğiniz Oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bus Simulator 21 güzel ama iki harita var sadece. Hatları oyundaki hazır durakları seçerek oluşturuyoruz. Man Lion's City, Mercedes Benz Citaro ve Scania, Volvo gibi güzel otobüsler var. Sevmediğim yönü durakları seçerek oluşturulan rotaların duraklar alakasız yerlerde olduğu için otobüsü çok dolaştırmak zorunda kalması.

Konu sahibi
Bus Simulator 21 güzel ama iki harita var sadece. Hatları oyundaki hazır durakları seçerek oluşturuyoruz. Man Lion's City, Mercedes Benz Citaro ve Scania, Volvo gibi güzel otobüsler var. Sevmediğim yönü durakları seçerek oluşturulan rotaların duraklar alakasız yerlerde olduğu için otobüsü çok dolaştırmak zorunda kalması.
598 gibi mi?

Daha karmaşığı bile oluyor. Yine de ben hatları çok dolaştırmayacak şekilde oluşturmaya çalışıyorum. Hatların fotoğrafını oyuna girdiğim bir zaman atacağım. Tam 510 Gaziemir - Balçova gibi bir hat oluşturdum oyunda çok güzel oldu.

sayılır mı bilmem ama ben garys mod da genelde otobüs sürüyorum
1750338848654.jpeg

Birde workers resources soviet republic oyununu öneririm. Modları var ve ulaşım konusunda da detaylı Cities Skylinesçılar beğenir aynı zamanda da ülkenin ihtiyaçlarını karşılıyoruz o da başka bir eğlence

Türkçe desteği de var ve sürekli güncelleme alıp yeni dlcler geliyor Oyun epicte önemli dlcleriyle 1800 TL

Geri
Üst Alt