Tema düzenleyici

Ulaşım Araçlarinin Fotografini Cekme rehberi (2023den beri foto ceken uzmandan ben yani)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atabey

Binbaşı
Konu sahibi
Ozellikle sosyal seyleri tetiklenen oyle herkesin icinde cekemey3n korkan (@Yasin190754 @Rick Grimes ve ozellikle diger istanbullular icin) Actim simdi bu sosyal seyleri nasil yenebilirsiniz?Gelin anlatiyim

1-Son Duraklarda Çekme
Evet bir son duraga gidin (Örnek:Halkapinar Metro veya Kavacik Aktarma)
2 turlu yol var
1.Peronlardayken cekmek

Ozellikle Canva ve Samsung Ai insanlari kalite bozmadan kaldirmaniza izin verir yani cok onde degillerse korkmayin
Gidin aracin detaylarini genel fotolarini cekin (Şoforler veya insanlar size deli veya ne yapiyorsun veya soforler sizi tehdit etmez hatta cogu sofor memmun olur bundan
2.Yol Arac perona gelirken (Hareket halindeyken) Simdi diyebilirainiz "Soforu mu blurluycam insanlari mi olmaz blablalalalal" Cok belli degilse asiri gozukmuyorsa cekebilirsiniz hatta soforlerden korna bile alirsiniz (Ozellikle H.Pinar metro 1de otobusleein geldigi yer (istasyon merdivenleri de var)cok uygun
Hatta bazi profesyoneller soforlere sorup aracin icini falan da fotografliyorlar.
2-Durak Veya Gecerken cekme
Buda gayet kolay otobus gorursunuz alin aracinizi cekin veya bilerek bekleyin cekin hic bir sey olmaz sıkiıtiya girmezsiniz.Biraz kenarda bekleyin insanlar cikmasin ve gerekirse zoomda yapabilir kaliteyi ozel araclarla arrtirabilirsiniz.
Sizde digerlerine bu baslikta yardimci olabilirsiniz.

Çektiğim fotoğraflarda üzerinde durduğum tek konu herkesi blurlamam. Vücudu, kafası, özellikle yüzü gözüken insanları tamamen Windows'un Fotoğraflar uygulamasından blurluyorum

Geri
Üst Alt