Yunanlar bizi geçerse kıyamet koparırız.Ülke puanı sıralaması (bizi ilgilendiren kısım olduğu için 7-11 arasını yazacağım)
7--53.866
8--52.050
9--42.000
10--38.700
11--35.412
Veriler transfermarkt.com'a aittir
Öyle bir şey olması için Başakşehir,Beşiktaş ve Fener'in üçünün de yenilmesi gerekir, ki bu da olmaz benceYunanlar bizi geçerse kıyamet koparırız.
Başakşehir maçı aldı, sıra Beşiktaş'ta , beraberlikle yetinilir şu an o kadar zor Shaktar,Başakşehir saçma sapan yenilgiler aldı. Hiç güvenemiyorum.
Hocam Belçika'yı geçebiliriz ama Portekiz, zor o, Belçika ile arada 9 bin kadar puan var,Hedef ilk 6 olmalı. El kadar ülkeler bizi geçememeli. Ligimizde gerçek anlamda rekabet sağlanabilirse, baskı, hakem yanlılığı, hatır şikesi biterse o zaman Belçika ve Portekiz bize rakip olamaz. 1-2 üstün takımları olabilir ama biz, 4-5 taş gib itakım çıkararak sıralamada öne çıkabiliriz.
Yunanistan çok uzak, hatta Panathinaikos elenecek gibi , ilk maçı Rangers almısYunanostandan korkuyorum bizi gecebilirler cekya da oyle
Kolay diye demedim. Ülke, ekonomik yapı, harcanan paralara göre söyledim. 5 yıllık hedef olabilir ancak Portekiz'i geçmek.Hocam Belçika'yı geçebiliriz ama Portekiz, zor o, Belçika ile arada 9 bin kadar puan var,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.