Hocam Bornovanın dibi dibimizdeki caddelerde fiber var ama bizim caddelerde yokŞehrin göbeğindemi yoksa kıytı köşedemi
Hocam Bornovanın dibi dibimizdeki caddelerde fiber var ama bizim caddelerde yokŞehrin göbeğindemi yoksa kıytı köşedemi
Ben bir kere arkadaşım köye gitmişti ziyarete gittim yok İnternet çekmiyordu. Hatta telefon zor çekiyorduyo köylerede çekiyor telekom. fiber çekiyor köylere veya bakır
tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayınBen bir kere arkadaşım köye gitmişti ziyarete gittim yok İnternet çekmiyordu. Hatta telefon zor çekiyordu
Yakında söyliycem zaten herkes arasın belki yaparlar.tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın
telekom bölgeyi turkcell'e bırakmak istemez hayattatüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın
turkcell'de zamcı kazıkcı En iyisi telekomtelekom bölgeyi turkcell'e bırakmak istemez hayatta
telekom gelirse yakın zamanda telekom altyapısını kullanan firmalarda gelir.Yakında söyliycem zaten herkes arasın belki yaparlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.