Tema düzenleyici

Türkiye'de Raylı Sistem İhtiyacı olan Şehirler

Konu sahibi
Bi de trabzon dan sonra ordu,tekirdağ,çanakkale,balıkesir,sakarya,mersin,osmaniye,hatay,k.maraş,malatya,elazığ,adıyaman,afyon,aydın,muğla,sivas,tokat,van,zonguldak,batman,şırnak,denizli,çorum bunları desteklerim

Konu sahibi
1000047844.jpg
eskilerde böyle vaat vardı eski belediye başkanımız da ama sonuç yapılamadı

Ekli dosyayı görüntüle 92687eskilerde böyle vaat vardı eski belediye başkanımız da ama sonuç yapılamadı
bizdede 15 yıldır vaat var
Ama ben tekirdağı mesela raylı sistem yapılacaksa ben tramvayı banliyöyü teleferiği desteklerim bizde otobüs minibüs var ek olarak bizde deniz taşımacılık var diyarbakırın denizi olmadığı için sizde otobüs ve ya minibüs var doğru mu?
diyarbakırda tramvay yapılmamalı.

Banliyö treni yapılabilir
Para varsa Metro yapılabilir.

Konu sahibi
Biz de ise süleymanpaşa olmayıp sadece listelerden şeyler var ilçelerden şey olacak : muratlı,ergene,çorlu,çerkezköy,kapaklı
Bi de mühendislik ise kaiser tarafında imzalandı

Sivas için kesinlikle gerekli. Sivas'ın merkez nüfusu 392.711, Trabzon'un merkez nüfusu 330.836. Trabzon'a bu nüfus ile yapılabiliyorsa Sivas ve diğer birçok ile de yapılması için bir engel olmamalı diye düşünüyorum. Hatta belli bir nüfusun üstünde olan her ile yapılması gibi bir politika izlenmesi ve tramvayın bir şehir için lüks olmaktan çıkması daha iyi olur.

Sivas için kesinlikle gerekli. Sivas'ın merkez nüfusu 392.711, Trabzon'un merkez nüfusu 330.836. Trabzon'a bu nüfus ile yapılabiliyorsa Sivas ve diğer birçok ile de yapılması için bir engel olmamalı diye düşünüyorum. Hatta belli bir nüfusun üstünde olan her ile yapılması gibi bir politika izlenmesi ve tramvayın bir şehir için lüks olmaktan çıkması daha iyi olur.
Trabzon'da nüfus yoğunluğu oldukça fazla. Şehir çok sıkışık. Bire bir nüfus ile açıklanamaz bu durum.

Geri