Trabzon çünkü kalabalık değil zaten nüfus 800 bin 900 bin civarı diyarbakır kalabalık başkaları desteklerSen olsan Metro'yu veya Banliyö trenini Trabzona'mı yaparsın kar edersin Yoksa Diyarbakıramı?
Trabzon çünkü kalabalık değil zaten nüfus 800 bin 900 bin civarı diyarbakır kalabalık başkaları desteklerSen olsan Metro'yu veya Banliyö trenini Trabzona'mı yaparsın kar edersin Yoksa Diyarbakıramı?
Ben araştırmam diyarbakırıgit Diyarbakırın Etnik kökenini araştır da gel! Karadenizde yaşayan Kürtler'de var.
Sen "Kürt" kelimesini sansürleyince eline ne geçti? Ortalığı karıştırmak istediğini biliyorum
@Rick Grimes
Ama ben tekirdağı mesela raylı sistem yapılacaksa ben tramvayı banliyöyü teleferiği desteklerim bizde otobüs minibüs var ek olarak bizde deniz taşımacılık var diyarbakırın denizi olmadığı için sizde otobüs ve ya minibüs var doğru mu?diyarbakırdaki tramvay projesini desteklemiyorum.
bizdede 15 yıldır vaat varEkli dosyayı görüntüle 92687eskilerde böyle vaat vardı eski belediye başkanımız da ama sonuç yapılamadı
diyarbakırda tramvay yapılmamalı.Ama ben tekirdağı mesela raylı sistem yapılacaksa ben tramvayı banliyöyü teleferiği desteklerim bizde otobüs minibüs var ek olarak bizde deniz taşımacılık var diyarbakırın denizi olmadığı için sizde otobüs ve ya minibüs var doğru mu?
diğer şehirlerin tramvay projelerini destekleyemem oraların trafiği altyapısı jeolojik yapısını bilemiyorum.https://atikbertaraf.tekirdag.bel.tr/karar_metin_goruntule/2626/904 bizde de böyle proje var ama süleymanpaşa ya yok tabiki de
Trabzon'da nüfus yoğunluğu oldukça fazla. Şehir çok sıkışık. Bire bir nüfus ile açıklanamaz bu durum.Sivas için kesinlikle gerekli. Sivas'ın merkez nüfusu 392.711, Trabzon'un merkez nüfusu 330.836. Trabzon'a bu nüfus ile yapılabiliyorsa Sivas ve diğer birçok ile de yapılması için bir engel olmamalı diye düşünüyorum. Hatta belli bir nüfusun üstünde olan her ile yapılması gibi bir politika izlenmesi ve tramvayın bir şehir için lüks olmaktan çıkması daha iyi olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.