Bizden 10, AYULAŞ'tan 3,İETT'den 1 araç almıştı MBBYerine İzulaş kent vermişti hatta
Bizden 10, AYULAŞ'tan 3,İETT'den 1 araç almıştı MBBYerine İzulaş kent vermişti hatta
@tolga hocam plakadan aracın hangi hat olduğunu bulabiliyor muyuz?
O3134 olmalı, bu araç tamir edilir
Zaten dün paylaşılmış haberi,aktifse siteden bakayım O3134'eO3134 olmalı, bu araç tamir edilir
Yeni tren alımı (Buca Metrosu bittikten sonra diye kararlaştırılmıştı) gerçekleşirse bunlar ya verilir ya da jilet olur, bu trenler çeyrek asırdır metroda ve çoğu olay bunlardan çıkıyor,
Bunu paylaşmıştım lütfen bakın mesajlaraEkli dosyayı görüntüle 72549Bayrampaşa'da yanan M2529
Ayrıca sadece belediye olacak diyip ÖHO'da paylaşıyorsunuz çelişki varSadece belediye/devletin olucak
Ben Öhöyü de belediye gibi sayıyorum sonuçta Belediye ana şeyAyrıca sadece belediye olacak diyip ÖHO'da paylaşıyorsunuz çelişki var
@tolga hocam plakadan aracın hangi hat olduğunu bulabiliyor muyuz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.