I.Yhızlı başladık böyle devam ederiz inşallah
Üstelik yunus akgün asist yaptı gitti tebrik etti vurabilirdi orda kaleyeSosyal medyada laf edilen Kerem gol atmış
kamera açısı net ofsayt üstüne bide kırmızı yedik1-3 oldu ofsayt çıkar sandım ama çıkmadı
Bu şekil bir oynamayla İspanya bizi etli ekmeğe çevirir Pazar günüSonunda![]()
İspanya bugün rakibi Bulgaristan'a deplasmanda 3 golle gitti, şans bizden yana giderse en fazla 1 farklı yenilirizTakım 10 kişi kalmasa 4. golü de atardık . Eksik oynayınca extra yorgunluk oldu İspanya maçına yansımaz umarım
Mamardashvili var zaten, bir tek defansı olması lazımdıGürcistan'ın Kvara ayarında farklı mevkilerde 3 topçusu daha olsa Dünya kupasına katılmakla kalmaz, yarı finali görürdü.
Bizde aslında potansiyel var öyle büyük fark olacağını sanmıyorum hatta berabere umudum bile varİspanya bugün rakibi Bulgaristan'a deplasmanda 3 golle gitti, şans bizden yana giderse en fazla 1 farklı yeniliriz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.