İstediğiniz harfi her ilçeden alabiliyorsunuz artık. Sırası gelmese de basılabiliyor ama bedelini yükseltebilirlerMerhaba, aracıma 3 harfli özel plaka almak istiyorum, ancak sıralı gittiği için (şuan CKK veriyorlar) benim istediğim harf grubuna yaklaşık 1-2 sene var bu yüzden sonu 3 hane olan plakaları alamıyorum sanırım, benim istediğim MXX ve VXX grubunda sonu 2 haneli olanlar Menemen ve Bergama ilçelerinde gözüküyor, ben bunun için İzmir İl Trafik Tescile mi gitmeliyim yoksa Menemen ve Bergama ilçe emniyet tescil ile mi görüşmeliyim ? Teşekkürler..
Tahminen pazartesi veya salı.Ankara ilinde 06 FC* **** serisi ne zamana gelir. araç deviri alacağım bekletiyorum
Ankara için güncel durum nedir?
teşekkürler. o zaman yarın fb* serisi biter değil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.