Antalyayı hatırlıyorum 1997 lerde üç harfe geçmişti. 07 Cam plaka vardı o zaman
Antalyayı hatırlıyorum 1997 lerde üç harfe geçmişti. 07 Cam plaka vardı o zaman
38 XXX 01 Serisi ne zaman açılır ?
38 XXX 01 Serisi ne zaman açılır ?
Sanırım Polis derneklerine bağış yapılınca alınabiliyor. Bende Kayseri dışından bir araç alıp 38 EFE xxx plaka almayı düşünüyorum.
Önceki paylaşımlarda başka küçük şehirler bile vermiş görünüyor. Bizim Kayseri liler bilmiyormu, parayamı kıyamıyor anlamadım doğrusu.
Hocam yaklaşık 1 ay önce araç aldım emniyete gittiğimde istediğim plaka serisini ( 38 MXX 38 ) söyledim ne kadar bağış yapmamız gerekiyorsa yapabileceğimizi de söyledim ancak maalesef yine seri olup boşta olan plakalardan yardımcı oldular.Emniyete başvuru yapıp isteğin plaka serisini söylüyorsun. Uygun olursa güzel bir bağış sonrası istediğin plakaya alabilirsin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.