Tema düzenleyici

Türkiye genelinde Dolmuşlarda yaş sınırı var mı?

Ayberk0200

Astsubay
Konu sahibi
Bu konu da hiç yoktu yeni açıcam türkiye de minibüslerden yaş sınırı ilgili olan büyükşehirle ilgili

İstanbul : yaş sınırı var
Ankara : yaş sınırı yok
İzmir : yaş sınırı yok
Bursa : yaş sınırı var
Antalya : yaş sınırı yok
Konya : yaş sınırı yok
Adana : yaş sınırı yok
Şanlıurfa : yaş sınırı yok
Gaziantep : yaş sınırı yok
Kocaeli : yaş sınırı var
Mersin : yaş sınırı var
Diyarbakır : yaş sınırı var
Hatay : yaş sınırı var
Manisa : yaş sınırı var
Kayseri : yaş sınırı yok
Samsun : yaş sınırı var
Balıkesir : yaş sınırı var
Tekirdağ : yaş sınırı var
Aydın : yaş sınırı yok
Kahramanmaraş : yaş sınırı var
Van : yaş sınırı var
Sakarya : yaş sınırı var
Muğla : yaş sınırı var
Denizli : yaş sınırı yok
Eskişehir : yaş sınırı var
Mardin : yaş sınırı var
Trabzon : yaş sınırı var
Ordu : yaş sınırı var
Malatya : yaş sınırı yok
Afyonkarahisar : yaş sınırı yok
Erzurum : yaş sınırı yok

Bi de afyonu da eklesek zaten büyükşehir oldukları için listeye koydum sizin fikirleriniz nelerdir

Bu konu da hiç yoktu yeni açıcam türkiye de minibüslerden yaş sınırı ilgili olan büyükşehirle ilgili

İstanbul : yaş sınırı var
Ankara : yaş sınırı yok
İzmir : yaş sınırı yok
Bursa : yaş sınırı var
Antalya : yaş sınırı yok
Konya : yaş sınırı yok
Adana : yaş sınırı yok
Şanlıurfa : yaş sınırı yok
Gaziantep : yaş sınırı yok
Kocaeli : yaş sınırı var
Mersin : yaş sınırı var
Diyarbakır : yaş sınırı var
Hatay : yaş sınırı var
Manisa : yaş sınırı var
Kayseri : yaş sınırı yok
Samsun : yaş sınırı var
Balıkesir : yaş sınırı var
Tekirdağ : yaş sınırı var
Aydın : yaş sınırı yok
Kahramanmaraş : yaş sınırı var
Van : yaş sınırı var
Sakarya : yaş sınırı var
Muğla : yaş sınırı var
Denizli : yaş sınırı yok
Eskişehir : yaş sınırı var
Mardin : yaş sınırı var
Trabzon : yaş sınırı var
Ordu : yaş sınırı var
Malatya : yaş sınırı yok
Afyonkarahisar : yaş sınırı yok
Erzurum : yaş sınırı yok

Bi de afyonu da eklesek zaten büyükşehir oldukları için listeye koydum sizin fikirleriniz nelerdir
Böyle yaş sınırı var, yok demek yerine var olanların sınırını yazmış olsaydınız daha mantıklı olurdu

Konu sahibi
Böyle yaş sınırı var, yok demek yerine var olanların sınırını yazmış olsaydınız daha mantıklı olurdu
Yok be ben Büyükşehirlere yazdım eğer illere yazsam uzar dı ben büyükşehire girecek olan birine soktum tabiki de hangi ilden birine yaşadığın yer hangisi yaş sınırı var yok hangisi yoksa varsa düşünecen tabiki de

Yok be ben Büyükşehirlere yazdım eğer illere yazsam uzar dı ben büyükşehire girecek olan birine soktum tabiki de hangi ilden birine yaşadığın yer hangisi yaş sınırı var yok hangisi yoksa varsa düşünecen tabiki de
Hocam beni yanlış anladınız (galiba), diyelim İzmir'in yaş sınırı 20; yaptığınız listede
İzmir: Yaş sınırı var
demek yerine
İzmir: Yaş sınırı 20
veya
demek daha mantıklı değil mi?

Ayberk bilerek mi yapıyorsun bilmiyorum ama yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum.

Kaç gündür dikkat etmişim hem ters ters konuşuyorsun hem de ne yazdığını sen bile anlamıyorsun.

Konu sahibi
Bakın arkadaşlar burası dolmuşların yaş sınırı var mı yok mu olan bir forum anlamayanlar için açıklamaya bakabilirler

Konu sahibi
İkili tartışmayı bıraklım lütfen. @Ayberk0200 sende insanlara karşı sakin ve terslemeden konuş lütfen. Kavga çıkmasın
Bu kavga değil benim forumuma bakmadan anlamıyorlar ilk açıklamamda ise anlamadılar zaten sayı koyamam kaç yaş olacağı bilinmiyor zaten öholar bilinir ama dolmuşlarda hiç bilemeyiz

Konu sahibi
Bakın arkadaşlar burası minibüslerin olduğu forum yaş sınırı ilgili yaş sınırı var mı yok mu olan formu sayı şu an bilinmiyor öholar da biliniyor ve yazılmamış şu an ukome belediye yazmamış

Dolmuş denen çağ dışı araçlar en azından 30 büyükşehirde kaldırılmalı ve yerlerine güzergahlara göre 9/12 metrelik otobüsler çalıştırılmalıdır.
şişli-kağıthane gibi hatlarda (genel olarak çarpık kentleşmeyi dibine kadar yaşamış kentlerde) dolmuş gerekli. şişli-kağıthane dolmuşu mesela iki binanın arasında en fazla parklanmayla beraber 10 cm mi ne olan sokaklardan geçiyor

dolmuşlara çağ dışı diyenleri pek anlayamıyorum çünkü başka ülkelerde de bulunuyor (gelişmişler de dahil olmak üzere) dolmuşun bunlardan tek farkı sadece türkiyede görülen bir mutasyon olması

Geri
Üst Alt