Tema düzenleyici

Türkiye Geneli Haritalarda Bazı Camilerin isminin Victor Osimhen Camii Olarak Değiştirilmesi / Çirkin Saldırısı

Rime

Binbaşı
Konu sahibi
Konyada Haritalarda Bir Caminin isminin Victor Osimhen Camii Olarak Değiştirilmesi Galatasaray Taraftarlarının Çirkin Saldırısı

Son düzenleme:
Ben bu Google'ın onay sürecini anlamadım hatalı yolları, olmayan yolları ya da yanlış tek yönleri bildiriyorum onay vermiyorlar ama böyle durumları incelemeden hemen onaylıyorlar

Konu sahibi
Ben bu Google'ın onay sürecini anlamadım hatalı yolları, olmayan yolları ya da yanlış tek yönleri bildiriyorum onay vermiyorlar ama böyle durumları incelemeden hemen onaylıyorlar
Bende Yıllardır Google Haritalarda Yolları düzenleyip ekliyorum Raptiyeleri düzenliyorum, adam benimkini onaylamıyor yada Bekleme'de diyor kaç yıldır. bu saçma şeyi onaylıyor Şöyle oluyor tahminimce Onlarca Yüzlerce Kişi İsmi Değiştirmiş.

En kolayı Yandex zaten Google Maps'te Zor düzenlemek.

Konu sahibi
Yandex Maps ve Google Maps Kullanıp Düzenlemekte olan Arkadaşlar Camii'lere yapılan çirkin saldırıları Temizleyelim.
Bunları Yapan'da Sözde Müslüman ya!

Bende Google Maps'te olanı Kaldırtıyor veya Düzenliyeceğim.

Konu sahibi
Bu konumu olan aslında Bulut Camii'nin Konumu fakat Diyarbakırda Yapımı süren Bir Camii'ye taşımışlar Şimdi Komple Kaldırıyoruz.

Zaten Bulut Camii Google Maps'e eklendi. Daha Erken Haberim Olsaydı Daha Hızlı Müdahale ederdik.

Bulut camii olabilir mi demisler gelen yanita bak "Gerçek adı Victor Osimhem camii Allah için ibadet edilen her yer güzeldir isim fark etmez"
Hristiyan ismi lan bu

Simdi ben rams parka John Duran stadyumu yapsam guzel olur mu?Hayir terbiyesizlik Ahlaksizliktir bu hatta Victor Osimhen Kent Meydanı ile Victor Osimhen bankasi da cikmisti

Geri
Üst Alt