Diyarbakırdada varSanırım Kocaeli'nde de bir meydana Victor Osimhen Kent Meydanı denmiş Google Maps'te
Konyadaki Camii'yi sanki Diyarbakıra taşımışlar.Sanırım Kocaeli'nde de bir meydana Victor Osimhen Kent Meydanı denmiş Google Maps'te
Bende Yıllardır Google Haritalarda Yolları düzenleyip ekliyorum Raptiyeleri düzenliyorum, adam benimkini onaylamıyor yada Bekleme'de diyor kaç yıldır. bu saçma şeyi onaylıyor Şöyle oluyor tahminimce Onlarca Yüzlerce Kişi İsmi Değiştirmiş.Ben bu Google'ın onay sürecini anlamadım hatalı yolları, olmayan yolları ya da yanlış tek yönleri bildiriyorum onay vermiyorlar ama böyle durumları incelemeden hemen onaylıyorlar
https://maps.app.goo.gl/Gf7DiqQ87M7msPYm9
Konumu Düzenleyip Burada Yok veya "Rahatsız edici, zararlı veya yanıltıcı" Diye İşaretleyelim.
Yapıldı hocam
Herkes yaparsa kalkar. sadece ben yapsam 3 aya zor kaldırırlar.Yapıldı hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.