Tema düzenleyici

Türkçe Dublaj Diziler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan quatro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

quatro

Astsubay
Konu sahibi
Türkçe dublajı, dizilerde, seven de olabilir, sevmeyen de... Ben severim mesela... Türkçe diziler ile ilgili paylaşımlarınızı görmek keyifli olabilir...

Türkçe dublajı, dizilerde, seven de olabilir, sevmeyen de... Ben severim mesela... Türkçe diziler ile ilgili paylaşımlarınızı görmek keyifli olabilir...
Chernobyl mini dizi

Türkçe dublajlısını malum kaçak film sitesinden ücretsize bulabilirsiniz.

@Rick Grimes beni yasaklamasın şimdi 😁😀

Konu sahibi
Criminal Minds türkçe dublajını niye yapmıyorlar bilen var mı? İzlemedim ama, Kanıt veya Mentalist tarzı güzel bir dizidir diye düşünüyorum...

Criminal Minds türkçe dublajını niye yapmıyorlar bilen var mı? İzlemedim ama, Kanıt veya Mentalist tarzı güzel bir dizidir diye düşünüyorum...
Sanki ben o diziyi izledim yılbaşında falan.
Diziye bir bakarsam hatırlarım anı kırıntıları var
Ama harbi kalite diziydi,

Bu aralar da Big Bang Theory'ye sardım malum kaçak dizi sistesinden ingilizce-türkce izliyorum

Tabii onun babası da How I Met Your Mother

Konu sahibi
Sanki ben o diziyi izledim yılbaşında falan.
Diziye bir bakarsam hatırlarım anı kırıntıları var
Ama harbi kalite diziydi,

Bu aralar da Big Bang Theory'ye sardım malum kaçak dizi sistesinden ingilizce-türkce izliyorum

Tabii onun babası da How I Met Your Mother
Komutanım, kaçak dizi kavramını kullanmasak mı acaba? efbiğay filan gelmesin sonra sitemize ne kaçağı var diye...Bizde su kaçağı vardı, elektrikçi çağırdık halletti diyelim, onlarda ha tamam o zaman diye geri vites yapıp dönsünler mi istiyosun...

Big bang ve How I met tarzı dizilerdeki gülme efekti, bence diziyi UCL'den, Konferans ligine düşürüyor bir anda...

Geri
Üst Alt