Tema düzenleyici

Toplu Yapılar Denetleme Üst Kurulu Oluşturulması Talebim Hakkında

turgutkuzan

Teğmen
Konu sahibi
Toplu Yapılar Denetleme Üst Kurulu Oluşturulması Talebim Hakkında

Allah (c.c.) rahmeti, selamı ve bereketi üzerimize olsun.

Aşağıdaki mesajı Cimer mesajı olarak, Cumhurbaşkanımıza hitaben İletişim Başkanlığına gönderdim.
Milletvekillerinin TAMAMININ meclis e-posta adreslerine gönderme çalışmalarına başladım.
Muhtemelen Ocak ayı içerisinde tüm milletvekillerini bilgilendirmiş olacağım.
Talebimi, muhtelif sosyal medya platformlarımda da paylaşıyorum.

Talebim hakkında forumdaşlarımın düşüncelerini öğrenmek isterim.

Sayın Cumhurbaşkanım ve sayın milletvekilleri

Biri kızkardeşim, biri de kendi hak sahipliğimde olmak üzere iki aşamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile muhatap olmak zorunda kaldım.
Bu muhataplıklarımda TOKİZEDE ünvanını HAK ETTİĞİME inanıyorum.

Bugüne kadar, 27. ve 28. dönem milletvekillerinin HEPSİNE, bakanlıklarımızın HEPSİNE, bazı yabancı devlet başkanlıklarına, büyükelçiliklerimize, kamu kurumlarına, savcılığa, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ Dilekçe Komisyonu Başkanlığına vs. TOKİ ile ilgili poblemlerimizi ilettim.
Bu kadar başvuruya rağmen, TOKİ başkanlarından, TOKİZEDE olduğum projeler ile ilgili tek bir cümle duyamadık.

Anlaşılacağı üzere, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı DENETLENMEYEN / DENETLENİLEMEYEN / YAPTIRIMDAN MUAF bir kurumdur.

Basından takip edebildiğim kadarıyla, diğer Toplu Yapı Kurum ve Kuruluşlarında da benzer bir durum mevcuttur.

Bu denetimsizliklerle mücadele amaçlı yapılan, az sayıda ufak çaplı düzenlemeler daha fazla probleme yol açmaktadır.

Bu alandaki problemlerin, KALICI çözüme kavuşması için Toplu Yapılar Denetleme Üst Kurulu Oluşturulması bir zorunluluktur.

Gereği için bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla...

Geri