Kendimi bir arabada hayal ediyorum da yazabilirsinizChatgpt yazın size oluşturur
Kendimi bir arabada hayal ediyorum da yazabilirsinizChatgpt yazın size oluşturur
Ordan oluşturdum da şuanki fotoğrafımı yüzümü değiştiriyor hatalar mevcut. İyi prompt yazmak lazımChatgpt yazın size oluşturur
İngilizcen varsa “image prompt guide site:reddit.com” diye aratBende instagramda profil fotoğrafıma kendimi detaylı bir arabanın önüne koyabilecek bir fotoğraf çizdirmek istiyorum da promptta nelere dikkat etmeliyiz
Profil resminizi yüklediniz miOrdan oluşturdum da şuanki fotoğrafımı yüzümü değiştiriyor hatalar mevcut. İyi prompt yazmak lazım
Evet her detayı denedimProfil resminizi yüklediniz mi
Marmaray bağımlısı adlı kullanıcının yazısını deneyinEvet her detayı denedim
Oluşturduğu görseli atmak isterdimde telefon ssi olduğu için sayfayı full kaplıyor. Boşuna burayı kirletmeyeyimMarmaray bağımlısı adlı kullanıcının yazısını deneyin
En iyisiOluşturduğu görseli atmak isterdimde telefon ssi olduğu için sayfayı full kaplıyor. Boşuna burayı kirletmeyeyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.