Tema düzenleyici

Temmuz ve Ağustos ayı Forum Güncellemeleri ( Bilgilendirme )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Herkese hayırlı akşamlar az önce farklı cihaz hesapa girmek için siteye giriş yaptım mağlum hesabım olmadığı için reklamlar gözüktü ve reklam hayat kadını reklamı çıktı ve buda foruma ziyaret için veya üye kaydı için gelenlere iyi izlenim bırakmaya bilir @Arsen bey bu durumdan haberiniz olsun
Merhaba. Google o reklamları otomatik çıkartıyor ve Hürriyet, Mynet gibi sitelerde de reklamlar olabilmektedir. Yinede bakacağım bunu engellemenin bir yolu var mı diye.

Konu sahibi
Hocam 5K+ mesajdan,sonra da özellik olur mu sizce?
Rütbe olarak Albay'dan sonra Generallik rütbeleri ekleyeceğiz. Onların ayrıcalıkları olacak evet.
Ayrıca general rütbelerinde Deniz rütbesi veya Kara rütbesi seçilebilecek. Yani tuğgeneral yerine tuğamiral seçebilirsiniz. Sistem otomatik olarak tuğgenerale çevirecek fakat tuğamiral olmak isteyen bana bildirirse Deniz rütbesine geçebilir.

rütbeler.png

Rütbe olarak Albay'dan sonra Generallik rütbeleri ekleyeceğiz. Onların ayrıcalıkları olacak evet.
Ayrıca general rütbelerinde Deniz rütbesi veya Kara rütbesi seçilebilecek. Yani tuğgeneral yerine tuğamiral seçebilirsiniz. Sistem otomatik olarak tuğgenerale çevirecek fakat tuğamiral olmak isteyen bana bildirirse Deniz rütbesine geçebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 79117
Bu iyi gelişme için teşekkür ederiz

Bu arada rozet konusunda aksama oldu sanırım

Bazen ekranı yan kaydırinca kişilere belirli özellikler görüyorum misal @Emir hocamda 3 tane türk bayraği vs.
Bunlar sanırim "imza"lar ama bu imzaları nasıl etkinleştirebilecegimi bilemiyorum , yardımcı olunabilir mi
İmzalar sadece moderatörlerde var. Bir ara bende kullanıyordum kaldırdım

Geri
Üst Alt