Bu arada konu başlığı Temmuz Ayı, farklı bir konuya geçmek lazım değil mi?
Seni mi kıracağız konunun başlığını düzelttimBu arada konu başlığı Temmuz Ayı, farklı bir konuya geçmek lazım değil mi?
Moderatör Bey Herkese bukadar Kibarmısınız.Seni mi kıracağız konunun başlığını düzelttim![]()
Üye istatistikleri alanında birazda en çok konu açan üyelere yer verdik. Onlarında emekleri çok forumda. @Emir @Meksika @Yasin190754 @turgutkuzan @Rime @engincl @Beykozlu @Harun @snell479 emekleriniz için teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 77344
w/place hep Nisan'da olmaı olacaksabazı konulardaki mesajlarda reklamlar görüyorum normalmi
birde Wowturkey Teknoloji ve
Wowturkey w/place ( Sezon 1 Ay Sürmeli)
gelirmi?
Çoğulluk eki kullanıyorsun, mağduruz diyorsun AMA ben mağdur falan değilim site şu anki haliyle bile iyi,Moderatatör Bey Sizde 30 Saniyede bir yazın ozaman. DM'de bile 30 saniye Raporda Bile 30 Saniye.
(Çok Mağduruz)
İlk 10'a girmem için 30 başlık daha açmam lazımmış agalar ben kaçar 30 başlık atayımÜye istatistikleri alanında birazda en çok konu açan üyelere yer verdik. Onlarında emekleri çok forumda. @Emir @Meksika @Yasin190754 @turgutkuzan @Rime @engincl @Beykozlu @Harun @snell479 emekleriniz için teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 77344
Hocam Hepimizinkini 15sn yapın @Hermes 'sin sadece 30 sn kalsın (kendisi halinden memnun)Çoğulluk eki kullanıyorsun, mağduruz diyorsun AMA ben mağdur falan değilim site şu anki haliyle bile iyi,
2026 Şahlanış yılımız bile olabilir diğer 2 wowturkey sonrasi kurulan site bile buraya girebilor belki![]()
Spam = Moderasyon EkibiBence 30 saniye gayet yeterli , zaten bir günde 500 bin tane mesaj yazmıyor kimse , hızlı konuşmalarda problem oluyor sadece . Gereksiz . 30 saniyeden az olması spamı arttırır .
Bende mağdur değilim
Hata değil ben dışardayken aynı konu olmasına rağmen tekrar aynı konu açılmış. Ulaşım kategorisi aynı konular etrafında başlıklar karmaşıklaştı zaten. Geri açmayı düşünmüyorum. Yeni başlık açabilirsiniz isterseniz. İstanbul'u karıştırmadan yoksa yine kitlemek zorunda kalırımUlaşım Moderatörü @Rick Grimes Bunu Bir hata olarak varsayıyoruz.
Bu sayfa Dünya Geneliydi. Ancak sırf İETT'de olduğu için kapatıldı. Ancak Bu Otobüsler Dünyanın Heryerinde.
Konya'da bile varya.
(Bende sonradan farkettim.)
Konunun Düzgün bir şekilde Düzenlenip açılmasını Diliyorum.
"Karsan Minibüs/Midibüs/Otobüs" şeklinde olabilir.
@Rick Grimes @RimeAFK @Hermes @marmaray bağımlısı
Kocaeli içinde yazmıştıHata değil ben dışardayken aynı konu olmasına rağmen tekrar aynı konu açılmış. Ulaşım kategorisi aynı konular etrafında başlıklar karmaşıklaştı zaten. Geri açmayı düşünmüyorum. Yeni başlık açabilirsiniz isterseniz. İstanbul'u karıştırmadan yoksa yine kitlemek zorunda kalırım
Ekli dosyayı görüntüle 77452
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.