GME'yi bitane malum arkadaş çok zoruna gitti kapattırdı isim vermiyim şimdi.Ne guzel gunlerdi be GME varken![]()

GME'yi bitane malum arkadaş çok zoruna gitti kapattırdı isim vermiyim şimdi.Ne guzel gunlerdi be GME varken![]()
Bu kadar denetimle üyelere baskı yapmak gereksiz eğer bir edebiyat forumu değilse.Bune dayı ya. Wowturkeyi bu yüzden seviyorum. Moderatörler yazım kurallarına karışmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76493
sözde teknoloji forumu.Bu kadar denetimle üyelere baskı yapmak gereksiz eğer bir edebiyat forumu değilse.
GME'yi bitane malum arkadaş çok zoruna gitti kapattırdı isim vermiyim şimdi.![]()
Hepimiz kovuldukgme neden kapanmıştı
Ahahahhah bu ne laBune dayı ya. Wowturkeyi bu yüzden seviyorum. Moderatörler yazım kurallarına karışmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76493
kim yaptıysa ayıp etmişHepimiz kovulduk
Hepimiz kovulduk
kim yaptıysa ayıp etmiş
Kimin yaptığı belli. Yarın saat 12:30'ta burada paylaşıcağım şahsı.
oranın mod ekibi YKS 2020 2021 2022 2023 2024 2025 Sözel Birincisi galiba.Ahahahhah bu ne latum kelimel3r caps degilse uyaei ne alaka
şahıs kendisi açıklanmasını istiyorda ondan @marmaray bağımlısı bey,Bu şahısa çok mu bilendiniz
Oranın mod ekibi uefi pc uzmanı, önerdiği pcyi toplayıp gta 5i açamayan veledin sert konuşması üstüne müritlerini salan türden bir ekiporanın mod ekibi YKS 2020 2021 2022 2023 2024 2025 Sözel Birincisi galiba.
bizimde pc uzmanımız @Rick Grimes bey var @marmaray bağımlısı bey,Oranın mod ekibi uefi pc uzmanı, önerdiği pcyi toplayıp gta 5i açamayan veledin sert konuşması üstüne müritlerini salan türden bir ekip
Ben de pc uzmanıyım. Fakat ilk önce driverlarınızın durumunu öğrenmem lazım.bizimde pc uzmanımız @Rick Grimes bey var @marmaray bağımlısı bey,
Wowturkey Teknoloji kategorisi Yusuf Beyin Döneminden Beri İstiyoruz Ancak Yapılmadı Umarım @Arsen Bey Yapar.Ben de pc uzmanıyım. Fakat ilk önce driverlarınızın durumunu öğrenmem lazım.
İsim vermeyeyim diyordunuz bu radikal karara iten nedir?Kimin yaptığı belli. Yarın saat 12:30'ta burada paylaşıcağım şahsı.
şahıs GME'yi ben Arsen'e fişledim diye 1-2 Hafta önce itiraf etti.İsim vermeyeyim diyordunuz bu radikal karara iten nedir?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.