A
Ali_Adana
Tekirdağ ulaşımından haberler, duyurular, yol çalışmaları hakkında bilgileri bu başlıkta paylaşabiliriz
Gece gündüz çalışıyoruz…
Süleymanpaşa’da İstiklal Mahallesi Hayri Mumcuoğlu Caddesi’ndeki yolumuza bugün itibarıyla 2.400 ton sıcak asfalt döküldü.Şehrimizin genelinde yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için gece gündüz durmadan çalışıyoruz.
Altyapı hizmetlerimizin dışında, üstyapısıyla da güçlü bir Tekirdağ için çalışıyoruz.
Tekirdağ’da ulaşım kolaylaşıyor
Bugün toplu açılışını yaptığımız Kapaklı Köprülü Kavşağı, Hayrabolu Çevre Yolu ve Barbaros Limanı Bağlantı Yolları ile sadece Tekirdağ’ın trafiğini rahatlatmakla kalmıyor;
Asya’yı Avrupa’ya bağlayan sanayi şehrimiz Tekirdağ üzerinden uluslararası pazarlara ulaşımı da kolaylaştırıyoruz.
Ayrıca zaman ve akaryakıttan;
Kapaklı Köprülü Kavşağımızla 282,7 milyon,
Hayrabolu Çevreyolumuzla 67,3 milyon,
Barbaros Limanı bağlantı yollarıyla 35,2 milyon Lira yıllık tasarruf sağlıyoruz.
Tekirdağ gelişiyor,
#TürkiyeHızlanıyor![]()
Dolmuş mu bu?
Kadııöy Rıhtım da bu araçları gördüm Migros un orada . Tekirdağ hakkında hiç bilgim olmadığı için tam olarak nereye gidiyor sormadım oradakilere ama epey kullanan vardı .Dolmuş mu bu?
Gebze-Esenler dolmuşu da var bu şekil
Adapazarıdan kooperatifler de sefer düzenliyorlar da pek görmedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.