Bi de şöyle diyeyim bu otobüslerin alma sebebi zaten çoğatıp ulaşım sorunu çözülecek diye tabiki de
Ben tonton belediye personelleri ve öğrenci servisleri için zannettimBi de şöyle diyeyim bu otobüslerin alma sebebi zaten çoğatıp ulaşım sorunu çözülecek diye tabiki de
Alttaki bizde çevre ilçe araçlarında kullanılıyor bazı araçlarda görüyordum
2025 te sadece araç almadı ama test olarak elektrikli otobüs gelmişti ama bu yılda otobüs alımı oldu hemde 17 adet makyajlı kasa alındı ilk kez 2020 de bir makyajlı kasa atak geldi daha sonra yine 2023 te 2024 te yine makyajlı kasa atak geldi şimdi bu yıl ise makyajlı kasa citiport geldi benim gönlüm süleymanpaşanın kent içi tüm hatların kullanılması zaten çorlu nun yeteriye kadar var zaten citiportBen tonton belediye personelleri ve öğrenci servisleri için zannettim
En azından citiport olması iyi ilk kullanan @Rick Grimes olur
Benimkini de siz tahmin etsenizeConecto ya favori olan en çok : @Can Kaya
Citiport a favori olan en çok : @Rick Grimes
Otokar kent lf ye en çok favori olan : @Ayberk0200
Şu an sen neyin favori olduğunu bilmiyorum kesin temsacısındır ya da bmc ciBenimkini de siz tahmin etsenize
Novocity LifeŞu an sen neyin favori olduğunu bilmiyorum kesin temsacısındır ya da bmc ci
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.