konunun devamı
normalde paşaferik yazacaktım ayrımcılık yapmak istemiyorum sadece o ama büyük ilçelerden süleymanpaşa orta ilçelerden malkara küçük ilçelerden şarköyTekferik siper bir isim inşallah resmi isimi değildir
parayı sen verceksen yapılsınTramvay
T1 Çorlu-Ergene
T2 Veliköy-Kızılpınar-Çerkezköy
T3 Kapaklı-Saray
T4 Süleymanpaşa-Muratlı
T5 Malkara-Hayrabolu
Banliyö
B1 Süleymanpaşa-Yeşilsırt-Muratlı-Kırkkepenekli-Balabanlı-Sarılar-Çorlu-Yulaflı-Velimeşe-Veliköy-Kızılpınar-Çerkezköy-Kapaklı-Büyükyoncalı-Küçükyoncalı-Saray
B2 Süleymanpaşa-Barbaros-Kumbağ-Uçmakdere-Gaziköy-Mürefte-Şarköy-Malkara-Hayrabolu Merkez-Çerkezmüsellim
Teleferik
TF1 Süleymanpaşa Teleferiği Liman-Çırçır
TF2 Malkara Teleferiği Malkara Merkez-Çavuşköy
TF3 Şarköy Teleferiği Mürefte Merkez-Uçmakdere
destek olarak bağış olarak herhaldeparayı sen verceksen yapılsın
Tamamdır hocam, ben de görüşümü ve önerimi bildirdim zaten.@kısayolunuzunu gerek yok ben zaten yazdım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.