hazırlıksız yakalandınbakmam lazim

hazırlıksız yakalandınbakmam lazim
yanlış hesaplamadıysam en az 20 Kilometrehazırlıksız yakalandın![]()
öholarda da conecto var ama
Cidden mi? Bunda İzmir'in kazanabileceğine kim inandı ki?
Yani,11 Metro hattı olan şehirle 1 metrosu olan şehri kıyaslamak saçma kime sorsanız İstanbul der tabiki
İzmirli olup İzmir'i savunmak isterken bile savunamadım zaten belli İstanbul'un ulaşım ağı ve raylı sistemleri daha geniş.11 Metro hattı olan şehirle 1 metrosu olan şehri kıyaslamak saçma kime sorsanız İstanbul der tabiki
Yok o kadar da değil abartmayalımOnların tek bir metrosu bizim Izban'dan bile uzun
@Atabey gene kendi kafasına uyup pireyi deveye kıyaslıyor,İzmirli olup İzmir'i savunmak isterken bile savunamadım zaten belli İstanbul'un ulaşım ağı ve raylı sistemleri daha geniş.
O da Metro değil aslında HRS lfjfkfjfkfjfjf11 Metro hattı olan şehirle 1 metrosu olan şehri kıyaslamak saçma kime sorsanız İstanbul der tabiki
M1: Şimdi koy elini vicdanına, hak ettiysem... eyvallahO da Metro değil aslında HRS lfjfkfjfkfjfjf
Bir metro kadar yoğunluğu ve güzergahı var ama hakkını yemeyelimO da Metro değil aslında HRS lfjfkfjfkfjfjf
Tamam hadi tartışma bitmiştir istanbul yenmiştir,Ankarali yok ne yapiyim savasi mecbur istanbula savas actim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.