İstanbulun oholeri anca proyangincity alsinlar
İstanbulun oholeri anca proyangincity alsinlar
Artik metro Alsancaktan gecemez diyorum.Yol ve tramvayi kapatamazlar ayrica izban ve garda kapatilmak zorunda kalinir be hatlar mahvolurBir İzmirli olarak bu ne saçma tartışma demek istiyorum. Lan biz daha Metroyla şehrin en merkezi yeri olan Alsancak'a gidemiyoruz adamlar aynı ilçeden 3-4 farklı hat geçiriyor.
izmirliler pes etti
Ben hariç Ankaralilar olsa onlara bulaşçam ama yokizmirliler pes etti
bizde aynı ilçeden 10'dan fazla hat geçiyor. bizimki daha elit ama daha sıkıntılıArtik metro Alsancaktan gecemez diyorum.Yol ve tramvayi kapatamazlar ayrica izban ve garda kapatilmak zorunda kalinir be hatlar mahvolur
Diyarbakir ulasim degil Diyarbakir ulasima sovme gibi mubarekbizde aynı ilçeden 10'dan fazla hat geçiyor. bizimki daha elit ama daha sıkıntılı
sizde 1 hat 4 ilçeden geçiyormu?Diyarbakir ulasim degil Diyarbakir ulasima sovme gibi mubarek
515sizde 1 hat 4 ilçeden geçiyormu?
1 hatmı yoksa baya hat varmı?
4 ilçeye giden otobüslerden biri A3
küçükmüş515 nolu hat iste Halkapinar konaga bagli diye biliyorum
hat uzunluğu kaç kmküçükmüş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.