Bi kere yandi ☢Pili yok merak etme, yangın veya kaza vukuatları da olmadı, nur yüzlü araçlar

Bi kere yandi ☢Pili yok merak etme, yangın veya kaza vukuatları da olmadı, nur yüzlü araçlar
O da yani 1 kere, M4xxx kodlu 2015 Conectolardan iyiBi kere yandi ☢![]()
Çoğunlukla ÖHO'da, çok nadir İETT'de de bu tip araçlar var.İett'nin çoğu garajı modifiyeli peron yıldızlarına sahip değiller, Adatepe,Çakalburnu bunların çoğu aracı asaletli duruyor, Karsan Arızalandımenarinbus veya BMC Proarızacity'lerden
İETT istese İBB’den sübvanse alıp istediği otobüsü alır.İett'nin çoğu garajı modifiyeli peron yıldızlarına sahip değiller, Adatepe,Çakalburnu bunların çoğu aracı asaletli duruyor, Karsan Arızalandımenarinbus veya BMC Proarızacity'lerden
elektrikli citaro varŞimdi sizde %100 tasarruflu e-karat da yoktur di mi,
İBB’nin bu sübvanse talebinden haberi var mıİETT istese İBB’den sübvanse alıp istediği otobüsü alır.
BOT ONLAR BOT43 ziyaretçi ne alaka
onların yarısı botBOT ONLAR BOT
Bunu dedin ve grev oldu.Marmaray TCDD'ye bağlı yani dediğin gibi bir grevin olma ihtimali yok devletin, belediyenin değil
Sen de bunu deme de Metro ile tramvay greve gidici şu an, demedi demeBunu dedin ve grev oldu.
Giderse gitain ilk defa İngilizlee gibi Train/Tram Replacement Service binerimSen de bunu deme de Metro ile tramvay greve gidici şu an, demedi deme
Kadifekaleli protein tozcuları salıyorum o zaman,bu bir savaş ilanıdır @emreunel159 @Metroseksüel Polat
Kardeşler abilerine saldırırmış rahat olbu bir savaş ilanıdır @emreunel159 @Metroseksüel Polat
Atabeyce öğreniyoruz ders 1.Giderse gitain ilk defa İngilizlee gibi Train/Tram Replacement Service binerim
555555555Kardeşler abilerine saldırırmış rahat ol![]()
Ben artık konuşmuyorum neyi sevsem arıza veriyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.