Bedri18
Paylaşımcı Üye
Amerikalı, ben onu öyle bir şey sanmıyorum da, adam bütün hesaplarını Rusya'ya kaydırdı. Ülkedeki paranın neredeyse tamamını Rusya'ya taşıdı ama sen inanmıyorsun. Amerika'da aşırı soğuk mu var, beyinler çalışmıyor.
Birleşmiş Milletler?Zaten öyle yapılır ama maddiyatı kim karşılayacak![]()
İnternet'te dahilmi hocam?Alt yapıyı bizimkiler yapacak ama parayı nasıl ödeyecekler
hocam kasalarında kaç milyon dolar var veya Bizim ülkemizin kasasında ne kadar var. Türkiye Altyapıyı karşılayacaksa. İnternetide Telekomünikasyon hizmetinide Türk Telekomünikasyon A.Ş. Çekebilir değilmi?400 milyar dolar ile 800 milyar dolar arasında bir rakam.
Hocam Doğalgaz ve Petrolü Türkiye ve Suriye paylaşacaktır. hepsi Türkiyenin değil.- Alt yapı sorunlarının çözümü
- 2,5 milyar varillik bir petrol rezervi
- 300 milyar m3 doğalgaz rezervi
- Sismik arama çalışmaları
- Potansiyel rezervler
- İnşaat malzemeleri
- Mühendislik ve mimarlık desteği
- Düzenli ordu eğitimi
- Tıbbi malzeme satışı
Bu konularda Türkiye ile görüşmeler yakında başlayacak. Hatta şimdiden gizli görüşmelerin olduğunu düşünüyorum.
Maddiyat kısmı bir şekilde karşılanır. Suriye'de potansiyel doğalgaz rezervinin 1 trilyon m3 olduğu, hali hazırda 300 milyar m3 doğalgaz rezervi olduğu söyleniyor.
Mısır'lılara Güvenilmez Lübnan'da çökmek üzere İsrail Suriye Lübnan Sınırını almaya çalışıyor. Türkiye ve Suriye Acil Müdahale EtmeliTürkiye olarak, Türkiye-Libya Arasında İmzalanan Münhasır Ekonomik Bölge
Anlaşması’nın bir benzerini Mısır, Lübnan, Suriye ile dörtlü olarak imzalamalıyız.
Sonra da Somali ve Libya'da olduğu gibi Suriye ve Lübnan ile kazan kazan ilkesine dayalı anlaşmalar yapmalıyız. Suriye, Lübnan ve biz kazanırken bu Suriye ve Lübnan'ın ayağa kalkması için kaynak elde edebiliriz. Suriye ve Lübnan karasularında Türkiye olarak bu ülkelerle yapacağımız anlaşmalarla petrol ve doğalgaz araması yapmalıyız. Hem biz kazanacağız, hem bu iki ülke bizim hikayemizde ayağa kalkacaklar. Biz hem para kazanıp hem ticareti ilerletip hem de gücümüzü gösterebileceğiz.