sodyum miktarı bolmuş. sağlıklı beslenin derimGörsel kendi sitelerinden alıntıdır. Bugün öğleden sonra Popeyes'tan Maxi XL menüsünü 280 TL karşılığında yedim.
Ekli dosyayı görüntüle 85355
carls jr'dekiler daha pahalı fakat oldukça doyurucu oluyor bence. 5'i 235 tlBuger King'de 6 lı Tenders ve ayran aldım 95 TL ödedim . İyi fiyat . Ama tenders çok doyurucu değilmiş .
Şahsen dünyanın en sağlıksız beslenen insanı olabilirim. Umarım kalbim 30'lu yaşlarımı görebilirsodyum miktarı bolmuş. sağlıklı beslenin derim
inşallahŞahsen dünyanın en sağlıksız beslenen insanı olabilirim. Umarım kalbim 30'lu yaşlarımı görebilir
Pide çeşitleri lezzetlidir. Tavsiye ederimBugün Pidem diye bir yerde lahmacun ve Ayran aldım 100 TL .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.