Bugün Sakarya turunda Instagram'da denk geldiğim Pilavcı Bilal'e gittim.
Küçük boy pilav ile küçük ayran 75 TL tuttu
Ben Foça da onu 90₺'ye buldumBugün Sakarya turunda Instagram'da denk geldiğim Pilavcı Bilal'e gittim.
Ekli dosyayı görüntüle 79660
Ellerinize sağlık hocam,Hep Masterchef'lermi yapacak bu Mantı'yı.Misilleme vakti
Reklam gibi olmasın ama Urla'da Ünal Kardeşler'in kahvaltı ve balık lokantaları da iyidir (aileden akrabalarMezgit, Genç Balık Pişirici, Urla,
150 TlEkli dosyayı görüntüle 80364
Tek iskenderden mi bahsediyorsunuz?Buçuk mu?İskender'in günümüzde 380 TL olması normal porsiyonu da pideyi de bol koymuşlar . Buralarda AVM'de 420-450 TL civarı.
Benim fotoğrafımdaki urfa kebap hocam, biraz kafalar karışmış olabilir sorun değilFotoğraftaki Buçuk a benziyor . Burada da Demirci Döner diye bir yer var 450 TL . Ama çok kira ödüyorlar olabilir
Biliyorum zaten Güven Hoca nın döner fotoğrafını kastetmiştim...Benim fotoğrafımdaki urfa kebap hocam, biraz kafalar karışmış olabilir sorun değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.