Tema düzenleyici

Günün Maçı SL Benfica-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Play-Off Rövanş

Hermes

Konargöçer
Yarbay
Konu sahibi
Stad 🏟️ :Estadio De Luz (Lisboa)
Hakem : Slavko Vinčič
Saat : 22.00 (TSİ)
Canlı izle :TRT1
GzV48MIWYAAOen5.jpeg

Muhtemel XI'lar

Benfica: Trubin, Dedic, Silva,
Otamendi, Dahl, Aursnes, Enzo, Rios, Schjelderup, Pavlidis, Ivanovic.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Oğuz Aydın (Mert Müldür), Archie Brown, Amrabat (İsmail Yüksek), Fred, Szymanski, En-Nesyri,Duran.

Mourinho ya yakışmadı.Bu maçı kaybedersek yönetim suçlu olacak gibi o anlama gelen laflar etmiş . Yakışmadı . Ya kendisini kovdurmak için uğraşıyor ya da insanlarla dalga geçiyor. Kendi paramızla rezil oluyoruz maalesef dünyaya .

Jose Mourinho, Szymanski, En Nesyri, Livakovic başta olmak üzere hepsini göndermek gerekiyor. Bu kadar kötü oyunculuk görmedim ben ömrü hayatımda hele o defans berbat. Fenerbahçe ruhuna yakışmıyor.

Daha Benfica'nin kalesine top degdiremeyen Fenerbahçe kazara Şamp ligi'ne girerse Real Madrid, Barça vs'den 10 tane gol yer...

Hâyırlı olan muhtemelen burda elenip Avrupa liginden devam etmek gibi.
Avrupa Liginde en az yarın final oynar inşallah✍️

Konu sahibi
Ben Beşiktaşlıyım bizde de iş yok ama Fenerbahçe taraftarına üzülüyorum artık, uzun süreli başarısızlık adamlarda travma oldu.
Bizde en azından ziraatten avrupa işi vardı, adamlar Ziraat'te bile boy gösteremiyor

Fenerbahçe’nin Benfica karşısında elenmesini sadece “Oyuncular yeterince mücadele etmedi” klişesiyle açıklamak, olan biteni görmezden gelmek olur. Sahada canını dişine takan futbolcular vardı; asıl problem sahne arkasında, yani yönetim masasındaydı.

Transfer politikasıyla günü kurtarma hamleleri, plansız kadro mühendisliği, teknik ekibi zamanında güçlendirmemek… Bunların bedelini futbolcular değil, taraftar ödüyor. Benfica gibi kurumsal hafızası güçlü bir kulübün karşısına “Yama yapılmış” bir kadroyla çıkarsan, elbette elenirsin.

Fenerbahçe’nin elenmesinde suç arıyorsanız, suçu soyunma odasında değil, yönetim katında arayın. Oyuncular sahada ter döktü ama yöneticiler vizyon dökemediler. Taraftara umut satmak kolay, ama sürdürülebilir başarı için plan, sabır ve strateji gerek. Onlar olmayınca, Benfica gibi rakipler karşısında sonuç değişmiyor.

Konu sahibi
Daha Benfica'nin kalesine top degdiremeyen Fenerbahçe kazara Şamp ligi'ne girerse Real Madrid, Barça vs'den 10 tane gol yer...

Hâyırlı olan muhtemelen burda elenip Avrupa liginden devam etmek gibi.
Avrupa Liginde en az yarın final oynar inşallah✍️
Yarı bile bunlara fazla, gene bir şeylerini bulur Çeyrek finalden giderler gibime geliyor

Geri
Üst Alt