Doğru ama sırf Procity TR ve Kent LF. Sonunda yeni conecto da geldiYeni model olarak en çok Öho aracı 89 ve 89A hattında
Olmuş. Çalışmaya başlamışA-382 ise bir aksilik olmazsa makyajlı Citiport olacak.
A-1529 da öyle.A-1530 aracına bineniniz olursa bir inceleyebilir, benim dediğim yanlış çıkarsa diye ama, 5-6 senedir, İOAŞ zamanından beri 2011 Mercedes kullanıyor araç,bakımlılığı arşa çıkarmış vir diğer deyişle
Sırf 89S için geçerli değil . O bizim bölgemizde dediğim gibi 16 tane temsa var ama hepsi yakında değişecekDoğru ama sırf Procity TR ve Kent LF. Sonunda yeni conecto da geldi
Olmuş. Çalışmaya başlamış
En bakımsız: 146 - 142/142A/144A bölgesi - 31/31E/98B - 89S araçları (Bir kısmı Savaş Petrol Temsası)
76O'ya en azından A-3XX'li ÖHO araçları geliyor kurtarıyor grubu İETT'de destek atıyor. 89S Full İOAŞ araçları olduğu için Temsalarda boğuluyoruz.Sırf 89S için geçerli değil . O bizim bölgemizde dediğim gibi 16 tane temsa var ama hepsi yakında değişecek
89S Günde 4 Tane Araç Alıyor Bölgemizden . Bölgenin En Çok Araç Alan Hattı ise 76O . Genellikle Temsaları Bizim Hat Yiyor76O'ya en azından A-3XX'li ÖHO araçları geliyor kurtarıyor grubu İETT'de destek atıyor. 89S Full İOAŞ araçları olduğu için Temsalarda boğuluyoruz.
Bunlar bence yeni kasa Procity TR'lerden bile iyiler. Temsa Avenue Plusları iyi üretmiş ama diğerleri çok kötüA-1840 ve A-1879'da var ama onlar Plus
Benim pp'deki araç olan A-1831 hattından mıdır bilinmez ama şu ana dek hiç sicilinde arıza göremedim,hattı 141M89S Günde 4 Tane Araç Alıyor Bölgemizden . Bölgenin En Çok Araç Alan Hattı ise 76O . Genellikle Temsaları Bizim Hat Yiyor![]()
Bizim Bölgede 360 364 369 370 377 381 382 hariç hepsi çöp araçBizim bölgemizde A-361, A-362, A-363, A-367, A-374, A-376 gibi bakımsız araçlar var.
A-382 ise bir aksilik olmazsa makyajlı Citiport olacak.
Bu Pp'ndeki İuaş'ın CNG Temsaları ya İETT'ye Geçti ya da dizele dönüştü diye biliyorum . Ayrıca o İUAŞ'ın Mor Olduğu Zaman Bölge Diye Bir Kavram Yoktu . Her Türlü Araç Geliyordu . A-1500'den A-19xx 'kere kadarBenim pp'deki araç olan A-1831 hattından mıdır bilinmez ama şu ana dek hiç sicilinde arıza göremedim,hattı 141M
@hat.76o pp sana gelsin![]()
O Gün Isuzu fabrikasında 382'yi görünce ohh çektim sonunda 76O'ya Makyajlı Isuzu geldi diye369 ve 382 en genç araçlar, bunların devamı da gelsin)))
Çok kullanıyorsun heralde 76O'yuO Gün Isuzu fabrikasında 382'yi görünce ohh çektim sonunda 76O'ya Makyajlı Isuzu geldi diye
89S-89A kadar değil ama Diş hastanesine çıktığımda denk geldikçe kullanıyorum Mall of İstanbul içinÇok kullanıyorsun heralde 76O'yu![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.