Sevgili arkadaşlar bu başlıkta İETT mi ÖHO mu? bu konuyu tartışacağız şimdiden iyi paylaşımlar dilerim.

Son düzenleme:
Soru neye göre sorulduğuna göre cevabım değişir. Hepsine cevap yazayım.Sevgili arkadaşlar bu başlıkta İETT mi ÖHO mu? bu konuyu tartışacağız şimdiden iyi konuşmalar.![]()
İett’de de zimmetli araçlar var diye biliyorum.Soru neye göre sorulduğuna göre cevabım değişir. Hepsine cevap yazayım.
1) Mal sahibi olmak bana daha cazip geliyor. Aracım olsun bakımlarını yaptırayım, kirlenince yıkayayım falan böyle olunca sahiplenmiş oluyorsun, aracınla bağ kuruyorsun. Bu yüzden ÖHO derim.
2) Eğer şoförlerin çalışma şartlarıysa kesinlikle İETT. ÖHO şoförü olmak çok zor.
3) ÖHO şoförünün çalışma şartları çok zor olduğu için kolay gelsin, iyi günler açısından geri dönüt olaylarında İETT.
4) Araç modellerini düşünürsek de ÖHO
Genel olarak ÖHO'yu daha çok seviyorum
Her maddeye tek tek katılıyorum. Sadece ekleme yapayım.Soru neye göre sorulduğuna göre cevabım değişir. Hepsine cevap yazayım.
1) Mal sahibi olmak bana daha cazip geliyor. Aracım olsun bakımlarını yaptırayım, kirlenince yıkayayım falan böyle olunca sahiplenmiş oluyorsun, aracınla bağ kuruyorsun. Bu yüzden ÖHO derim.
2) Eğer şoförlerin çalışma şartlarıysa kesinlikle İETT. ÖHO şoförü olmak çok zor.
3) ÖHO şoförünün çalışma şartları çok zor olduğu için kolay gelsin, iyi günler açısından geri dönüt olaylarında İETT.
4) Araç modellerini düşünürsek de ÖHO
Genel olarak ÖHO'yu daha çok seviyorum
Var ama sonuç olarak araç görev bitince garaja gidiyor. Evinin önüne park edeceğin mal sahibi olmak daha çok sahiplik hissettirirİett’de de zimmetli araçlar var diye biliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.