Tema düzenleyici

Sizce İETT mi ÖHO mu?

Sevgili arkadaşlar bu başlıkta İETT mi ÖHO mu? bu konuyu tartışacağız şimdiden iyi konuşmalar.🤝🤝🤝😀😀😀🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿
Soru neye göre sorulduğuna göre cevabım değişir. Hepsine cevap yazayım.

1) Mal sahibi olmak bana daha cazip geliyor. Aracım olsun bakımlarını yaptırayım, kirlenince yıkayayım falan böyle olunca sahiplenmiş oluyorsun, aracınla bağ kuruyorsun. Bu yüzden ÖHO derim.

2) Eğer şoförlerin çalışma şartlarıysa kesinlikle İETT. ÖHO şoförü olmak çok zor.

3) ÖHO şoförünün çalışma şartları çok zor olduğu için kolay gelsin, iyi günler açısından geri dönüt olaylarında İETT.

4) Araç modellerini düşünürsek de ÖHO

Genel olarak ÖHO'yu daha çok seviyorum

1) Mal sahibi olmak bana daha cazip geliyor. Aracım olsun bakımlarını yaptırayım, kirlenince yıkayayım falan böyle olunca sahiplenmiş oluyorsun, aracınla bağ kuruyorsun. Bu yüzden ÖHO derim.

2) Eğer şoförlerin çalışma şartlarıysa kesinlikle İETT. ÖHO şoförü olmak çok zor.

3) ÖHO şoförünün çalışma şartları çok zor olduğu için kolay gelsin, iyi günler açısından geri dönüt olaylarında İETT.

İett’de de zimmetli araçlar var diye biliyorum.

Her maddeye tek tek katılıyorum. Sadece ekleme yapayım.

Körüklü araç gerektiren hatlarda İETT gelmesini isterim. 76O, 98KM gibi
İett’de de zimmetli araçlar var diye biliyorum.
Var ama sonuç olarak araç görev bitince garaja gidiyor. Evinin önüne park edeceğin mal sahibi olmak daha çok sahiplik hissettirir

Geri