S
Sivaslı
Evet bencede en iyisi daha olmasa öyle en iyisi öyle de olur neden olmasın ama Mercedes Benz conecto lardanda olsa olur ikinci el Mercedes Benz conecto havalimanı aynılarından da olsa olur fiyatları çok çok uygun fiyatlı
İstanbul'da Ankara'da illa ki eski manlar mercedesler vardır 2. El ama almazlar yanaşmaz larEvet bencede en iyisi daha olmasa öyle en iyisi öyle de olur neden olmasın ama Mercedes Benz conecto lardanda olsa olur ikinci el Mercedes Benz conecto havalimanı aynılarından da olsa olur fiyatları çok çok uygun fiyatlı
Zaten 247 üstünde ki 2 araç kooperatif ile belediyeye ait araç değişti zaten onlar yani güleryüz kobralarYav yapacakları basit aslında ikinci el en ucuzu halk otobüsleri bakacaklar araştıracaklar bulurlarsa ona göre değişim olacak araştırmalar sonucunda bulurlar en iyi si olan otobüsler den halk zaten beğendi ve istiyorlarda büyük otobüsler den yani 247 araç kooperatif başkanı beraberlik içerisinde değişebilir tüm öholar
benim duyduğum 7 tane değil sadece kooperatipe ait olan 5 araç değişimi olacak yani eskiden 2 adet olan kooperatif aracını belediye % 50 otobüsün parasını kendinden karşıladığı için 2 otobüsü ortak işletiyorlardı ama şimdi alım gücü olamayan kişilerin 3 adet satılık otobüsüde kooperatif kendine aldığı için bu 3 otobüsde değişecekmiş ama şimdi sadece 1 adetin siparişi verilmiş sadeceArkadaşlar başkanımız geçenlerde çay ocağında kahvehanede mahalle sakinleri ninde yanında diyordu bende dinleme fırsatım oldu 7 adet daha getittiriyoruz dedi markası 100 100 galiba Mercedes Benz conecto lardan olabilir bu yıl içerisinde gelecek diyordu geri kalan kısmı önümüzdeki süreçte gine değiştirilecek diyordu böyle diyordu geri kalan kısmı böyle duydum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.