Bu konuda en iyi durumda olanlar Sizsiniz. Kesinlikle başlamayın . İçen birisi olarak söylüyorum. Başlamamış olmak en iyisi.Hiç sigaraya başlamadım çok şükür inşallah ilerde de başlamam.
Bende aynı süreci yaşadım. Bıraktığımda 80 günde 7 kilo aldım . Yine başladım maalesefBen bırakmıştım ama yeniden başladım . 2 ay hiç içmedim ama ; o ara kilo aldım 7 kilo almıştım yine başladım şimdi 6 kilo verdim iyi durumdayım. Bıraktığım dönem dondurma bol çikolata vs yiyordum . Gerçi şu anda günde 6 tane falan içiyorum
Kesinlikle katılıyorum. Ben de biorezonansı denemiş birisi olarak kesinlikle kendi hür iradesiyle insanın bırakması tek yolİlaç nikotin bandı vs vs bunlar bana göre hikaye hepsini denemiş biri olarak irade irade irade
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.