Tema düzenleyici

Şehirler Arası Otobüs Firmaları, Haberler, Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gebzeli

Astsubay
Konu sahibi
Merhaba, böyle bir başlığın eksik olduğunu farkettim. Eski wowturkeyde canlı bir başlıktı. Başlığın isminden de anlaşılacağı üzere Şehirler Arası Otobüs Yolcu Taşımacılığı yapan firmalar, gelişmeler hakkında haberleri, düşünceleri ve görselleri bu başlık altından paylaşabilirsiniz.

Geçen hafta Salı gece abimi Gebze Otogardan Denizliye yolcu ederken, Kale Turizm'in aşağıdaki görseldeki araca benzeyen Çift Katlı Neoplanına rastladım. Didim'e gidiyordu.
Görsel: Alıntıdır.

1000304777.jpg

Konu sahibi
Çift katlıları 90larda Varan denemişti da bavul alanının küçüklüğünden ötürü vazgeçmişlerdi diye biliyorum. Tekrar mı başlanmış
Ben Kamil Koçta görmüştüm önceden, bundan önce de Metro Turizmde gördüm defalarca Ankara - Safranbolu ve İzmir - İstanbul çalışıyordu.
Ulusoy'un Samsun - İstanbul seferini yapan aracını hatırlıyorum

Son düzenleme:
Ben Kamil Koçta görmüştüm önceden, bundan önce de Metro Turizmde gördüm defalarca Ankara - Safranbolu ve İzmir - İstanbul çalışıyordu.
Ulusoy'un Samsun - İstanbul seferini yapan aracını hatırlıyorum
Metro Turizm halen çift katlı kullanmakta. Geçenlerde Bandırma'dan Çanakkale'ye gidecekken aynı güzergahta giden bir çift katlıya şahit olmuştum. "Keşke o otobüsten bilet alsaydım" demedim de değil.

Hocam onlar fiyat olarak Pegasus ile aynılar ama otobüs yerine uçak daha mantıklı olmaz mı o zaman?
Uçak da yapılabilir. Sabiha Gökçen’e inersin. UM73’e binersin. Oradan M5’e aktarma. Üsküdar’dan da beşiktaş vapuru. Üsküdar’da deniz hatları çıkışını bulmakta zorlanabilirsin ama

Uçak da yapılabilir. Sabiha Gökçen’e inersin. UM73’e binersin. Oradan M5’e aktarma. Üsküdar’dan da beşiktaş vapuru. Üsküdar’da deniz hatları çıkışını bulmakta zorlanabilirsin ama
M4 + Kadıköy-Beşiktaş Vapuru : D

Şu an Can İstanbul firmasının İzmir-İstanbul yolculuğunu yapıyorum.
15dk geç kalktık bakalım ne kadar sürede geleceğiz.

Bilet alırken 2025 model Mercedes araç gelecek demişti fakat gelen araç;
Neoplan Starliner

(Bu aracı hiç beklemiyordum)

Son düzenleme:
Konu sahibi
Şu an Can İstanbul firmasının İzmir-İstanbul yolculuğunu yapıyorum.
15dk geç kalktık bakalım ne kadar sürede geleceğiz.

Bilet alırken 2025 model Mercedes araç gelecek demişti fakat gelen araç;
Neoplan Starliner

(Bu aracı hiç beklemiyordum)
Araç Manisa Otogara girdi mi? Mola yerleri Karacabeye yakın O5 üzerindeki Konakoğlu Dinlenme Tesisleridir.

Geri
Üst Alt