açtım değiştirin hocamOtokar tabiki de ama yanlışlıkla oyumu Breda'ya verdim maalesef.
Breda yokuş içermeyen herşeyi kazanırBreda'nın karşısına Breda koyun yine kazanamaz. Tabiki de Otokar
At arabasına mercedes logosu taksak yine kazanamazBreda yokuş içermeyen herşeyi kazanır
Breda yokuş içermeyen herşeyi kazanır
HDAHJDSFJADKKDFAAt arabasına mercedes logosu taksak yine kazanamaz
Breda = KarsanBreda'ları kendi aralarında solo ve körüklü diye ayırırsakta solo olanları körüklü olanlarına göre daha iyi gibi. 16A'da körüklü Breda'lar çalışırken körüklü Karsan'a binmiştim bayağı sarsmıştı.
Hocam Karsan artık Breda üretmiyor dolayısıyla Breda = %20Finmeccanica %80 King LongBreda = Karsan
Karsan = Breda
Grammer marka koltuklar bana da rahat geliyor.Limitör'üde ben var diye duymuştum İETT'dekilerde.Kocaeli'deki CNG'li Breda'larda yok diye duymuştum.Ben sola bredalar ile kıyaslayacağım bu araçlar Cng gazlı olduğundan güç olarak sıkıntı çektiler insanlar kıyaslarken bu aracı çok yerden yere vuruyorlar şöförler ile konuştuğumda bredalarım frenleri iyi kullanım açısından hoş olduğunu söylediler ama bu araçların sıkıntısı Cngli olması yüzünden rampalara çıkamamasıdır be bu araçlardan anlayan şöförler aracı çok rahat çıkartıyorlar bu araçların sesli olmasında cng motoru yüzünden yolcu açısından baktığımda koltuklar güzel rahatlar ferah bir şekilde yolculuk yapabilmektesiniz klimaları sesli ve biraz etkisiz çalışır kentler buna göre daha iyi rampa çıkma klimanın etkisinde bu araç daha öne çıkıyor ama kentlerde frenler zayıf kalıyor ama bu iki araçta tarım çok güzel ama her şeyi ile kıyaslayınca kent daha iyi bu arada bredalarda limitör yoktur düz yolda 100 km gördük
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.