Babayla zor yarışırlar.En zor sorulardan biri.
Bu konuta yorum yapacağım Mana hiç binmedim o yüzden bilgim yok
yinede bizdeki mercedeste citaronun çakma demiyim de ucuzlatılmış versiyonunu üretiyor neden citaro üretilmiyot?hatta 2.jenerasyon gerçekten çakma citaro faceliftti.Benim tercihim tabiki de yine Mercedes-Benz
C-1900'ün 2013 Model MAN'ına binmek için Kadıköye gitmiştim. İlk durak - Son durak yaptım. (Kadıköy - Rasathane)
Aracın içi resmen yanıyordu. Nefesim kesilmişti, zar zor son durağa kadar gitmiştim. Kliması çok iyi çalışıyordu ama içeriyi soğutmak yerine sadece kapağın çıktığı yeri soğutuyordu.
Şahsen bana 2013 Model MAN mı yoksa 2011 Model Mercedes-Benz Conecto mu derseniz düşünmeden 2011 Conecto'yu seçerdim.
MAN'ın bir tık abartıldığını düşünüyorum. Evet kötü marka değil, hatta çok iyi ama Türkiye’de biraz “Avrupa’da iyi = bizde de efsane” algısıyla büyütüldü.
MAN çok iyi olsaydı İstanbul'da 2 tane kalmazdı. CNG'li modeli yıllarca garajlarda atıl durumunda yattı. Parçası pahalı diye esnafa satılmaması bile Mercedes'in gerisine düşürür. Elini attığın her ilçede Mercedes sayısı çok yüksek
Mercedes-Benz ise; Parça erişimi çok daha kolay, Usta ağı her yerde, İkinci elde daha güvenli. Hala 1 numaralı marka MB
Zaten ucuzlatılırsa araç segment düşürecek ve kalitesinde düşecek o zaman bir citaro nun bir anlamı kalmayacakyinede bizdeki mercedeste citaronun çakma demiyim de ucuzlatılmış versiyonunu üretiyor neden citaro üretilmiyot?hatta 2.jenerasyon gerçekten çakma citaro faceliftti.
MAN şehirlerarası otobüslere yoğunluk verdiği için şehiriçi otobüsünü göremiyoruzBence yolcu konforunu en iyi düşünen MAN. Mercedes'lerde yerlerde hep çıkıntılar var.Ayrıca arka motor önü 4'lüyü çok dar yapıyor inatla.Bir de MAN'ın kendi orijinal koltukları Mercedes'teki koltuklardan daha konforlu.B-1744'e bindiğimde koltuklar da "MAN" yazması hoşuma gitmişti.Bir de konforluydu.Mercedes'teki koltuklar da belim ağrıyor zaman geçince.Ayrıca B-1744, C-1900'den daha iyi durumda sanırım.B-1744'e bindiğimde hoşuma gitti araç sıkıntısını göremedim.MAN'ın estetiğini daha çok seviyorum.Kapı tutacakları, aynaları kendine has bir havası var hoşuma gidiyor.Ben MAN derim.
Disslike atan Erkek değilErkek Adamın Otobüsü Man'dır Gerisi Yalandır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.