Tema düzenleyici

ŞEHİR HATLARI İSTİNYE-ÇUBUKLU ARABALI VAPUR HATTI DUYURUSU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemesis

Moderatör
Konu sahibi
İBB iştiraki Şehir Hatları, 31 Temmuz 2025 itibarıyla İstinye–Çubuklu arabalı vapur hattının hizmet vermeyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, aynı güzergâhta yolcu taşımacılığına özel olarak deniz dolmuş seferlerinin başlayacağı belirtildi. Açıklama şöyle oldu:
Değerli Yolcularımız,
İstinye–Çubuklu Arabalı Vapur hattımız, 31 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla hizmet vermeyecektir.
Aynı güzergâhta, yolcu taşımacılığına özel olarak hizmet verecek Deniz Dolmuş seferlerimiz başlayacaktır.
Anlayışınız için teşekkür eder, sizleri yeni seferlerimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
Şehir Hatları AŞ
Deniz dolmuşlar, yolcu yoğunluğu düşük seferlerde yüksek kapasiteli gemiler yerine kullanılacak.

Arabalı vapurları genelde yolcu ve araç sirkülasyonunun kesintisiz yerlere vermeyi tercih ediyorlar. Harem - Büyükçekmece Arabalı vapur seferi olsa iyi iş yapardı

Beykoz Belediyesi 5 gün önce bunu yayınlamış

Ekli dosyalar

• af4855a2-812a-4b92-847b-ef59b100b335.jpeg
    af4855a2-812a-4b92-847b-ef59b100b335.jpeg
    392.4 KB · Görüntüleme: 23
Bu durumun kötü yanı şu: kıyıdan kıyıya giden araç trafiği doğrudan FSM'ye geçecek ve FSM yoğunluğu artacak. 2 feribot yerine tek feribot işletilip araç ücreti arttırılabilirdi.
Şahsen belediyenin çok yanlış bir karar aldığını düşünüyorum. Bu feribotun hafta sonu bile boş gitmediğini gördüm.

Konu sahibi
Bu durumun kötü yanı şu: kıyıdan kıyıya giden araç trafiği doğrudan FSM'ye geçecek ve FSM yoğunluğu artacak. 2 feribot yerine tek feribot işletilip araç ücreti arttırılabilirdi.
Şahsen belediyenin çok yanlış bir karar aldığını düşünüyorum. Bu feribotun hafta sonu bile boş gitmediğini gördüm.
benimde korkum o köprüye yogunluk artıcak trafikden perişan olurmuyuz işte okullar açıldığına görücez istanbul şuan kısmende olsa tatilde

Geri
Üst Alt