Tema düzenleyici

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Öyle zaten Yunus hocam çok güzel bir liste hazırlamış bütün araçlar uyuyor sıraya . O yüzden yarın hangi hatta hangi aracın olacağını anlayabiliyoruz . Teşekkürler @59Yunus34
Rica ederim hocam. Bir tek C bölgesini tam ayarlayamadım. Çünkü her gün farklılaşma oluyor. Ama A ve B bölgelerini daha rahat, yaptım.

1- Excel'de kopyala-yapıştır yaptım önce.
2- Sonra o kodları kontrol ettim Araç İETT'de.
3- C bölgesi için düzeltmeler yaptım. A ve B bölgeleri aynı.
4- Resim olarak yapıştırmak için Paint'e gönderdim.
5- Siteye gönder.

Bugünkü listeyi düne göre çok daha kısada yaptım. 20dk sürdü sadece.

Aslında full İETT çalışan hatlardan 17 hattına verilse şoförler için de iyi olur tamamen düz güzergah Pendik-Kadıköy arası. Hem 17 hattı için değişiklik olur 2015'ten beri İOAŞ çalışmıyor full olarak İETT'ye ait Otokar Kent 290LF çalışıyor.
17’ye verildi savaş petrol

Rica ederim hocam. Bir tek C bölgesini tam ayarlayamadım. Çünkü her gün farklılaşma oluyor. Ama A ve B bölgelerini daha rahat, yaptım.

1- Excel'de kopyala-yapıştır yaptım önce.
2- Sonra o kodları kontrol ettim Araç İETT'de.
3- C bölgesi için düzeltmeler yaptım. A ve B bölgeleri aynı.
4- Resim olarak yapıştırmak için Paint'e gönderdim.
5- Siteye gönder.

Bugünkü listeyi düne göre çok daha kısada yaptım. 20dk sürdü sadece.

Liste için teşekkürler, elinize sağlık. Yalnız bazı araçlarda hatların üzerini çiziyorsunuz, muhtemelen sefer iptal olduğu için ya da araç sefere çıkmadığı için vs ama bence buna gerek yok. Dün için örnek vermek gerekirse A-1814'ün hat üzeri çizili ama sadece 13.20 ve 17.50 seferleri iptal oldu, onun dışındaki seferlerine zamanında çıktı. Bu yüzden üzerini çizmeden yalnızca atandıkları hatları yazsak çok daha iyi olur kanaatindeyim.

Bir zaman sonra şoförler istemiyebilir çünkü benim bölgemde savaş araçları TM10 TM11 TM12 50V 50B hatlarında çalışıyordu özellikle TM hatları onlar için rahat ve kısa idi ve uzun hatlar aracın daha çok yıpranmasına sebep olur ama Savaş Petrol bunları umursamıyor Temsalar yıkık döküktü
Özel Halk otobüslerinde km başına ücret alınıyor o yüzden uzun hatlar onların lehine birşey

Konu sahibi
Savaş petrol araçlarının şoförleri alibeyköy tarafı için yorumum garaj olarak alibeyköyü kullanıyor ordan kilyos taraflarına gidiliyor bir süre sonra şoförler tepki gösterecektir ama ne zaman olur bilemem

Geri