Siyah plakayı görmesem bir an C-2302 ne alaka diyecektim O harfi biraz silinmişEkli dosyayı görüntüle 71448
O2302 Storytel

Siyah plakayı görmesem bir an C-2302 ne alaka diyecektim O harfi biraz silinmişEkli dosyayı görüntüle 71448
O2302 Storytel
Bizde yok ben görmedim?Sırf sizi mi?Bizde de var
Sosyal medyada hadi full kaplamalı bir Conecto körüklü gördüm, hadinin resmi sayfası paylaşmışBizde yok ben görmedim?
D-128 de futbol içerikli vardı Lamine Yamal yer alıyordu Oppo reklamı olabilir miBende perşembe günü Esenyurtta futbol içerikli 76D'de reklam görmüştüm. Kodunu hatırlamıyorum D-1xx
Evet oppoydu doğru D-12x'li bir şey olduğunu hatırlıyordum da son rakamını çıkartamamıştımD-128 de futbol içerikli vardı Lamine Yamal yer alıyordu Oppo reklamı olabilir mi
Doğrudur, reklamları o kadar detaylı bilmiyorum. 142 hattının içindeyken yanımdan geçerken görmüştüm D-128'iD-12* çift katlılarda 2 reklam var zaten biri D-124 Pınar Süt biri ise D-128 Oppo reklamı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.