2021 otokar kentse koruklu gordugum arac o 168 yada 249da calisiyordu.bugün onlardan 330 yada 543 de gördüm hatırlamıyorum
2021 otokar kentse koruklu gordugum arac o 168 yada 249da calisiyordu.bugün onlardan 330 yada 543 de gördüm hatırlamıyorum
*AVJ 31235 AYJ 312->Can Kardeşler Kuruyemiş Dubai Çikolatalı
Hat:470 Tımaztepe-Lozan Meydani
Ya uzaktan gördüm ne yapayım*AVJ 312
Tamam bir şey demedikYa uzaktan gördüm ne yapayım
O Mersinli aracıysa belalı Aracım nefret ediyorum ondan beni bunalttı delirtti dünyanın en kötü otobüsü kendisi AVJ 312 bir daha Bornovaya tekerleğini sürtsün o otobüsü yarın bulamszsınız*AVJ 312
Evet mersinliO Mersinli aracıysa belalı Aracım nefret ediyorum ondan beni bunalttı delirtti dünyanın en kötü otobüsü kendisi AVJ 312 bir daha Bornovaya tekerleğini sürtsün o otobüsü yarın bulamszsınız
Evet o araç benim belalım gelse asla binmem o araca inşallah hurda Olur en yakın zamandaEvet mersinli
Hat benim bölgemde ve denk gelirse gene binerimO Mersinli aracıysa belalı Aracım nefret ediyorum ondan beni bunalttı delirtti dünyanın en kötü otobüsü kendisi AVJ 312 bir daha Bornovaya tekerleğini sürtsün o otobüsü yarın bulamszsınız
Kabuğundan çekilmek isterse de ANA 570ve ASZ 22535 AUJ 396ya bin @Atabey
AVJ 312 Tam kaplama Dubai Çikolatası reklamı olmuş mesela,Son zamanlarda Mersinli Araçları tam kaplama reklam görüyorum sürekli sizde görüyor müsünüz?
O zaman full kaplama Lezita'lar 72'de geziniyorduBMC proyangıncity meğersek reklam almış zamanında foto Alıntıdır Ekli dosyayı görüntüle 82543
B gerçekten Aya benzemiş
Araçların bayağı bir bölümü reklamlı şuandaŞuan hiç yeni reklam yok mu eshot araçlara bilginiz var mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.