2-3 Ay önce hot wheels koleksiyonuna başladım. Elimdeki modelleri tek tek paylaşacağım.
Setin son aracını da bugün çok ucuza bulduğum için Maltepeye gidip aldım.Dominic Toretto Seti:
1) Hızlı ve Öfkeli 7 filmindeki Gökdelen sahnesindeki W Motors Lykan Hypersport – Kırmızı Olan
2) Hızlı ve Öfkeli 9 Filmindeki 1968 Model Dodge Charger - Siyah Olan
3) Hızlı ve Öfkeli 1 filmindeki 1995 Mazda RX-7 - Kırmızı Olan
4) Hızlı ve Öfkeli 8 açılış sahnesindeki yanan kaputsuz araç olan 1950 Chevy Fleetline - Gri olan
Setin 1 aracı eksik en kısa sürede alacağım
Ekli dosyayı görüntüle 70922
Basit olarak anlatacak olursam bazıları plastik, bazıları metal olan 1:64 oranında bir Oyuncak Araba ama aşırı basit bir anlatım. Bu bir tutku, hobi, hayallerin gerçekleşmesi gibi düşünebilirsiniz. Gerçek bir arabam olması zor olduğundan dolayı beni tatmin ediyor şahsen. Ömür boyu da koleksiyonuma devam etmek istiyorum. Belirli bir süre sonra bir bağ kuruyorsunuz. O aşamaya gelince hobi tutkuya dönüşüyor.Hot Wheels dediğiniz nedir? Anlayamadım. Bir tür maket gibi bir şey mi?
Bir iş adamının garajında 100 den fazla kollesiyonluk otomobil var diye duymuştum. Adamın adını hatırlayamayacağım. Ali Ağaoğlu nun da koleksiyonu var ama o kadar büyük değil sanırsam.
Otobüs hot wheels var mı?
İlla vardır bir gün denk gelirsem kesinlikle almak isterimOtobüs hot wheels var mı?. Bu arada güzel bir hobi
![]()
Evet kesinlikle. Bir ara sağlam para biriktirip uğramak istiyorum oraya. 2-3k bandındaKadıköy antika pazarında bir sürü hat wheels var sevdalısı arkadaşlar oraya da bir baksınlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.