Bende bir sorun yok hocamSite bende açılmıyor ama benden kaynaklı mı genel mi acaba?
Bende bir sorun yok hocamSite bende açılmıyor ama benden kaynaklı mı genel mi acaba?
Ne farklı tarayıcılarda ne de telefon üzerinden mobil veri/wi-fi farketmeksizin açmıyor şu an ilginçBende bir sorun yok hocam
CTRL + F5 atınca bende de gitti. Keşke atmasaydım çalışıyordu en azındanNe farklı tarayıcılarda ne de telefon üzerinden mobil veri/wi-fi farketmeksizin açmıyor şu an ilginç
Yeniden gitti site
Site Çöktü
android uygulamamız ve cloudflare gatewayimizde araç sorgulama aktiftir, deno kısmında da gerekli güncelleme gün içinde yapılacaktır:İettnext Te Çöktü
Çalıştığım için şu sıralar ilgilenemiyorum. O yüzden kusura bakmayın. Sorunu anlatırsanız düzgün bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım.Neden siteyle kimse ilgilenmiyor yaklaşık 1 haftadır sorun var
Anlık Görev API sinde sorun var sanırım çalışan Araçta görevler gözükmüyorÇalıştığım için şu sıralar ilgilenemiyorum. O yüzden kusura bakmayın. Sorunu anlatırsanız düzgün bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım.
Benim de en sık karşılaştığım iki hataAnlık Görev API sinde sorun var sanırım çalışan Araçta görevler gözükmüyor
Benim de en sık karşılaştığım iki hata
Ekli dosyayı görüntüle 97995
Ekli dosyayı görüntüle 97994
Çalışıyor ama görev yok mesela
Ekli dosyayı görüntüle 97996
Şöyle, çoklu istek gönderemediğimiz için böyle bir durum çıkıyor. Bu da soruna sebep oluyor. + olarak yoğunluk olduğu zaman sitede bu tarz bir sorun yaşamamız doğal.Araç İETT API ile alakalı olabilir. Çünkü 3 sitede de aynı sorun var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.