Tema düzenleyici

Otobüs34 Paylaşımları Hakkında

Projeye sponsor olarak karşılıksız maddi destek olma kararı aldım. O yüzden şuanlık pek bir sorun yok. Yine de ilgin ve merakın için kendi adıma teşekkür ederim.

Bu siteyi ben dahil olmak üzere çok fazla insan kullanıyor. Kapalı olarak kalmamasına ve buradaki herkesin kullanmaya devam etmesi adına böyle bir karar aldım.

Artık bu saatten sonra domain adına bir sıkıntı yaşanmayacak. Site şuan kullanıma açıldı. Kullanmaya kaldığımız yerden devam edebiliriz. Hayırlı olsun
Vay be Ricky Grimes helal olsun

1.Açıklama yapıldı, yukarıdaki yazıları okuyabilirsiniz.
2.Bende sayfayı yapanlardan birisiyim ve projeyi beraber yürütüyoruz.
3.Vercel’de yaklaşık olarak 500mb alan var ve sitemin kapladığı alan yaklaşık olarak 1.2gb. Yer sıkıntısı ise cabası.
4. Projemiz başka projeler ile tabi ki kıyaslanabilir, eleştirilebilir. Ben hiç bir kimseye eleştirmeyin demiyorum.
5. Her proje aynı değil, herkes farklı yöntemler kullanıyor, bizde vds tabanlı sistem kullanıyoruz ve her ay 150₺ ödememiz mevcut.

Ayrıca, sayfa açıldı. Yakın zamanda farklı bir vds almayı düşünüyoruz. Bugünkü erişim sorunu için özür dileriz.

Sitenin açık kalması adına gerekli yapabileceğimiz bir şey var ise ben de destek olabilirim, yazabilirsiniz. Ayrıca eğer imkanlar dahilinde ise arıza sebeplerinin tekrar geri gelmesini çok isteriz. Son olarak bir önerim olacak. Eğer araç seferini bitirdiyse ve kalkışına daha varsa OtobüsümNerede üzerinde kapı kodu gözükmüyor kalkış yapacak araçlar içinde. Aynı şekilde otobüs34 sitesinde de hat filtreleme yapsak bile o aracı göremiyoruz aktif seferde olmadığı için. Şöyle bir sekme olsa ve hat arattığımızda ilgili gün için o hat'ta tanımlanmış tüm araçları liste şeklinde dökse çok faydalı olacak ,eğer ekleyebiliyorsak bu tip bir şeyi çok makbule geçer.

Konu sahibi
Sitenin açık kalması adına gerekli yapabileceğimiz bir şey var ise ben de destek olabilirim, yazabilirsiniz. Ayrıca eğer imkanlar dahilinde ise arıza sebeplerinin tekrar geri gelmesini çok isteriz. Son olarak bir önerim olacak. Eğer araç seferini bitirdiyse ve kalkışına daha varsa OtobüsümNerede üzerinde kapı kodu gözükmüyor kalkış yapacak araçlar içinde. Aynı şekilde otobüs34 sitesinde de hat filtreleme yapsak bile o aracı göremiyoruz aktif seferde olmadığı için. Şöyle bir sekme olsa ve hat arattığımızda ilgili gün için o hat'ta tanımlanmış tüm araçları liste şeklinde dökse çok faydalı olacak ,eğer ekleyebiliyorsak bu tip bir şeyi çok makbule geçer.
Destekleriniz için teşekkürler <3 Hat filtreleme kısmına ufak bir sekme daha ekleyerek sefere daha başlamamış olan araçları da ekleyebiliriz.

Konu sahibi
IMG_1608.jpeg

IMG_1609.jpeg

IMG_1610.jpeg

Flutter tabanlı sisteme geçişlere başlandı, multiplatform şeklinde olacak ve daha kullanışlı hale getirilecek. Şimdilik bu kadar. Zaman buldukça platformu taşımaya başlayacağız.

Geri