Öyle oluyorBu otobüs sanırım 0,0,0 koordinatlarına gitmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 72405
İzmir Ulaşım başlıklarındaki ilk mesajım.
Başka bir sistemden plakayı çekip; Plaka, araç numarası, model ve bisiklet aparatı olup olmadığını göstermeyi planlıyorum. Bunun için filo listesini hazırlamaya devam ediyorum.Neoldu hocam durum ns birde İstanbul gibi arıza falan görebilecekmiyiz?
Anlaşıldı hocam birde İstanbula da uyarlanabilir hangi model otobüsler hangi hatta bunu da göstericek bir şey olss nadir araç aramaya çıkabilirizBaşka bir sistemden plakayı çekip; Plaka, araç numarası, model ve bisiklet aparatı olup olmadığını göstermeyi planlıyorum. Bunun için filo listesini hazırlamaya devam ediyorum.
Arıza için de İzmir'in o kadar açık bir sistemi olmadığı için maalesef mümkün değil.
tabii var ne sandın2030 model otobüsümü varmış vay be
Suan 2021 kent disinda kod plaka takilmis 24 conectolariverdim diger araclarida hazirliyorum@tolga hocam bu projede son durum nedir yardımcı olabileceğimiz bir konu var mı?
Filo listesi oluştuktan sonra bir yol haritası belirleyeceğim. Mobil uygulama apisinden plakayı eşleştirip araçları haritada o şekilde göstermeyi planlıyorum. Araç modeli, yılı, bisiklet aparatı, tipi vb. veriler de yer alacak.@tolga hocam bu projede son durum nedir yardımcı olabileceğimiz bir konu var mı?
Hocam arıza vb. Bilgiler Eshot vermediği için olamıycak heralde?Filo listesi oluştuktan sonra bir yol haritası belirleyeceğim. Mobil uygulama apisinden plakayı eşleştirip araçları haritada o şekilde göstermeyi planlıyorum. Araç modeli, yılı, bisiklet aparatı, tipi vb. veriler de yer alacak.
Maalesef olamıyor.Hocam arıza vb. Bilgiler Eshot vermediği için olamıycak heralde?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.