Tema düzenleyici

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

Gelecek sürümde durak kodu yazınca durağa yaklaşan otobüsler süre tahminiyle beraber görüntülenebilecektir. Ayrıca Android mobil uygulama çalışmaları başlamıştır.

iOS için maalesef ki uygulama yayınlamak oldukça pahalı olduğu için (yıllık 100 dolar -4000 TL- sürekli ödeme) uygulama yayınlanmayacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 74963
( Bilmiyorum ondan soruyorum ) Uygulama çıkarıp , birilerinin yüklemesi sana gelir sağlıyor mu acaba ? Bu arada parasında değilim işin yanlış anlaşılmasın . Eğer böyle bir şey varsa , ileride elde edilen gelirle İOS içinde aynı uygulamayı yayınlayabiliyor musunuz ? Bunu çok merak ettim . Yoksa bu işi sırf hobi için ücretsiz yapacağınızı sanmıyorum ( Yanlış anlamayın , valla çok merak ettim . Ayrıca İOS kullanıyorum maalesef :( )

Konu sahibi
( Bilmiyorum ondan soruyorum ) Uygulama çıkarıp , birilerinin yüklemesi sana gelir sağlıyor mu acaba ? Bu arada parasında değilim işin yanlış anlaşılmasın . Eğer böyle bir şey varsa , ileride elde edilen gelirle İOS içinde aynı uygulamayı yayınlayabiliyor musunuz ? Bunu çok merak ettim . Yoksa bu işi sırf hobi için ücretsiz yapacağınızı sanmıyorum ( Yanlış anlamayın , valla çok merak ettim . Ayrıca İOS kullanıyorum maalesef :( )
Bu uygulama için sat telefonu android al :D :ROFLMAO:

Reklam veya satın alma olmadığı sürece sadece uygulama yüklendiğinde gelir sağlanmıyor maalesef. Reklam konusunu ilerleyen zamanlar için düşünüyorum.
Hmm . Kötü oldu bu , neyse sağlık olsun buradaki milletten otlanırız artık :D Android uygulaması gelince bol bol paylaşın burda . Sanada kolay gelsin abi @tolga

Konu sahibi
Reklam veya satın alma olmadığı sürece sadece uygulama yüklendiğinde gelir sağlanmıyor maalesef. Reklam konusunu ilerleyen zamanlar için düşünüyorum.
Bence burda tek sıkıntı çıkabilecek konu API sistemlerinin telife girip girmemesi. Belediyenin kulağına giderse para işinden dolayı uygulamayı kapattırma riski olabilir belki

Bence burda tek sıkıntı çıkabilecek konu API sistemlerinin telife girip girmemesi. Belediyenin kulağına giderse para işinden dolayı uygulamayı kapattırma riski olabilir belki
Bunu İETT'ye sormayı düşünüyorum. Evet API ücretsiz fakat kamu kuruluşu olduğu için az da olsa bir risk var gibi duruyor.
Hmm . Kötü oldu bu , neyse sağlık olsun buradaki milletten otlanırız artık :D Android uygulaması gelince bol bol paylaşın burda . Sanada kolay gelsin abi @tolga
Web sürümünden farklı olarak çok özellik olmayacak. Farklı olarak:
- Duraktaki QR kod ile durağa yaklaşan araçları görme
- Araçtayım (araç hakkında anlık yoğunluk, klima bilgisi ekleme) gibi özellikleri düşünüyorum.
Tabi daha yol haritasını belirlemedim. Şu an neyi nasıl yapacağımı planlıyorum.
@tolga hocam sanırım Otobus34 ile ilgili yapabilecek gelişmeler bittikten sonra, diğer siteye yatırımlar mı yapılacak?
Evet.

Geri
Üst Alt