Denizdeki otobüsler.
İETT Her alanda hizmet veriyor maşallahı var
Günaydın. 28 oturan kapasite, 104 toplam kapasite.B-282 de kapasitede 28 / 104 yazıyor fakat otobüsün kapasitesi bu şekildedir, toplamı mı gösteriyor?
Araca tıklandığında direkt hangi hatta olduğu yazıyor artık. Ama arac.iett'deki gibi. Yani diyelim bir araç var sabah 15U hattında çalışmış akşam da 10 hattına geçmiş. O araç bakıldığında 10 hattında çalışsa da 15U olarak görünür.Hatta göre filtreleme olursa harika olur Otobüsüm Nerede? uygulaması gibi. Haritada sadece 146 hattının otobüslerini göstersin mesela o an. Bir de Mobiett’de olan son kalkış yerinin ve saatinin görülebilmesi özelliği eklenebilir, detaylara bakmadan. Tabii bunların yapılabilme imkanı varsa.
Gelen veri aracın İETT'nin sistemindeki kaydı. Değişmiş olabilir ya da sisteme yanlış kaydedilmiş de olabilir.Uygulama mı yanlış gösteriyor araç mı değişti A-1740 Cng'li güleryüz cobra değil miydi 34 GA plakalı olanlardan
Ekli dosyayı görüntüle 70727
98-98KM'de C-1623 (Baya kötü durumu) dışında temsa yok diye hatırlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 70728
Bir önceki sayfanın son mesajında bir fikir önermiştim yapılabilir bir şey mi oluru var mıAraca tıklandığında direkt hangi hatta olduğu yazıyor artık. Ama arac.iett'deki gibi. Yani diyelim bir araç var sabah 15U hattında çalışmış akşam da 10 hattına geçmiş. O araç bakıldığında 10 hattında çalışsa da 15U olarak görünür.
Denerim.Api ve kodsal açıdan ne kadar mümkün bilmiyorum fakat
Ekli dosyayı görüntüle 70195
Burda örneğin Metrobüse tıklandığında haritada sadece metrobüsler, ÖHO'ya tıklayınca sadece öho araçları haritada filtrelense güzel olur ama mümkün olur mu bilmiyorum tabiki orası sizde
Oldu. Kontrol edebilirsiniz. ÖHO, İETT, Metrobüs ve Adalar olarak filtreleyebilirsiniz.Bir önceki sayfanın son mesajında bir fikir önermiştim yapılabilir bir şey mi oluru var mı
Valla çok kralsın ne diyeyim. Site harika gidiyor emeğine eline sağlıkOldu. Kontrol edebilirsiniz. ÖHO, İETT, Metrobüs ve Adalar olarak filtreleyebilirsiniz.
site kusursuz emeğinize sağlık fakat alttaki panel çok büyüdüğü için halihazırda otobüs detay paneli de büyük olduğu için okunmaz bir hale geliyor mobilde. bu yüzden bu panellerin biraz küçültülmesi çok daha güzel olacaktır.
çok teşekkür ediyorum dikkat etmemişim kusura bakmayınEkli dosyayı görüntüle 70768
İşaretlediğim butonla alttaki paneli kapatabilirsiniz.
Listeleme çok güzel olmuş elinize sağlıkTüm İETT-ÖHO otobüslerini liste ve grafik olarak inceleyebilirsiniz. Listede bulmak istediğiniz aracı tarayıcınızın arama (CTRL+F) kısmından bulabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek bütün filtreleri yapabilirsiniz.
tumotobusler.vercel.app/liste.html > Liste için
tumotobusler.vercel.app/grafik.html > Grafik için
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.