bu konu da minibüs kullanıcağınıza dairdir ve plaka hattı sansürledim ben mesela tekirdağ kaplamalı ve beyaz renk kullanıyorum
Çünkü çok az varKaç senedir oynuyorum hiç minibüs modu yüklemedim.
izmirliysen şey oyna mod olarak j9 varÇünkü çok az var
Kalitesiz bir modizmirliysen şey oyna mod olarak j9 var
mod arıyorsan mercedes var bizdeki tekirdağ da var izmir de varsa yap skini çoksa eğerKalitesiz bir mod
İndirme linki paylaşımı yasak.bi de iki tane link vardı onlar bir tanesi neden silindi
bu konu da minibüs kullanıcağınıza dairdir ve plaka hattı sansürledim ben mesela tekirdağ kaplamalı ve beyaz renk kullanıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 92836Ekli dosyayı görüntüle 92837Ekli dosyayı görüntüle 92838
bi de bu marka ise mercedes benz sprinter kutsenits city dir oEkli dosyayı görüntüle 92884Ekli dosyayı görüntüle 92885Ekli dosyayı görüntüle 92886
bi de bu araç da var bu da kullanılıyor
minibüsün rengi beyaz olsaymış daha iyiymiş. mavi yeşil neEkli dosyayı görüntüle 92884Ekli dosyayı görüntüle 92885Ekli dosyayı görüntüle 92886
bi de bu araç da var bu da kullanılıyor
Kaplama buminibüsün rengi beyaz olsaymış daha iyiymiş. mavi yeşil ne
Magirus dolmuş kullanKaplama bu
Magirus sıkıntı ben engelli kullanıyorum zaten plakayı sansürledim zaten hangi plakadan kullanacağımızı ben karar veriyorum zatenMagirus dolmuş kullan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.