Tema düzenleyici

Omsı 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan citymood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Isuzu Citiport modu var mı oyunda? Varsa oyunu satın almıştım indirimlerde hemen indireyim 😁
İnstagramın varsa sorabilirsin omsi 2 türkiye den nasıl alacam diye ne zaman gelecek diye link sorabilirsin eğer ben skin yapmak istiyorum validatör yaptıracam kemik direksiyon satın almak istiyorum dersen herhangi araçtan gelir sesi değiştirebilirsin validatörü aynı şekil hoflar linnestein kopyala herhangi haritada oynamak istiyorum dersen de görebilirsin eğer harita satın almak istiyorsanız shopierden alın eğer şanslıysanız istanbul için oynayın hem Avrupa hem Anadolu da oynayın

@Rick Grimes
1000039755.png
1000039756.png
1000039757.png
1000039758.png
1000039759.png

Tüm araçlar dahil bir paket yapsalar güzel olurdu da otobüs başına 350 TL pahalı biraz. Çok fazla otobüs var çünkü
Tamamdır citiport için aldıysanız kullanabilirsiniz ama hoflarla linnesteinle içine at citiportun ilk başta citiport dosyasına içine hoflar daha sonra ise texture kısmına linnestein at daha sonra işe yarıyorsa yolcuları al ama ilk başta hat almanız gerekiyor daha sonra yolcular binebilirler rahat bir şekilde

İndirimsiz, bugünkü kurla yaklaşık 340 TL’ye Conecto (628) ve 400 TL’ye de Citaro (O530) satılıyor. Üstelik birçok model yani varyant ve boyama ve kolay özelleştirme (setvar) seçeneği ile. Fiyat kıyası yapılacaksa böyle yapılabilir yani. Ücretsiz modları saymıyorum bile. Mesela benim gece resmini attığım BMC Procity EU modeli OMSI Webdisk’te ücretsiz.

IMG_3998.jpeg

İndirimsiz, bugünkü kurla yaklaşık 340 TL’ye Conecto (628) ve 400 TL’ye de Citaro (O530) satılıyor. Üstelik birçok model yani varyant ve boyama ve kolay özelleştirme (setvar) seçeneği ile. Fiyat kıyası yapılacaksa böyle yapılabilir yani. Ücretsiz modları saymıyorum bile. Mesela benim gece resmini attığım BMC Procity EU modeli OMSI Webdisk’te ücretsiz.

Ekli dosyayı görüntüle 80396
Adam citiport belki ister o adam ise @Rick Grimes

Oyunun orijinalini aldım, yanında 3 adet DLC ücretsiz geldi ama oyun benim bilgisayarda iyi performans vermiyor ve DLC'lerde dosya hatası verdi.

Korsan ile orijinal arasında performans farkı olmadı. Oyundan hem sıkıldım ve hem de eskisi gibi oynayacak zamanım olmadığı için oyunu iade ettim.

Dolar kurundan dolayı 30 ₺'lik kaybım oldu. 🙂

Benim merak ettiğim, başka ülkelerde işi bu kadar paraya döken bir oluşum var mı. Ben rastlamadım. Almanları hariç tutabilirim çünkü yapımcı ve yayıncı Alman. Bir de olur olmadık yerde emek konusunu açıyorlarlar ya ayrı bir sinir oluyorum. Sanki bedava yapanlar emek vermiyor gibi. Parayla satmak kişisel tercihtir, emekle ilgisi yok. Bir kere bunda anlaşmak lazım başta. Ayrıca kişisel görüşüm modların hayır işi, gönüllülük işi olduğudur. “Paralı mod” kavramını bir türlü kafamda oturtamıyorum. Steam eklentileri de maalesef paralı mod çoğunlukla. Hatta zamanında Steam atölye modlarının paralı olması konusu açılmıştı ve oyuncular çok sert tepki göstermişti. Hatırlıyorum.

IMG_3999.jpeg

Yani aslında çok kişi buna karşı. Modların ruhunda yok böyle bir şey çünkü. Mod dediğin ücretsiz olur normalde. Para kazanmak isteyen başka işlere yönelebilir. Kimseye zorla mod yaptırılmıyor.

Bir de son olarak, doğal olarak, ücretsiz modlar hemen her zaman ücretli modlara göre daha popülerdir.

Son düzenleme:
Ben DLClere dr gıcık oluyorum evet korsan olarak oynuyorum ve genelde oluyor ama yeni harita ekliyorsun atıyorum Farcry'a DLC Gta'ya görev böyle eğlenceli bir şey katıyorsun DLC her şey DLC oluyor biraz da ücretsiz verilmesi lazım

Geri
Üst Alt